Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/13918453 www.bgdnes.bg

Инфлуенсърка не издържа на славата, самоубива се

Депресирана от славата инфлуенсърка слага край на живота си след серия обидни коментари в социалните мрежи. Калифорнийката Даяна Дийтс от месеци страда от депресия заради злостни забележки и заяждания в интернет от последователи.

В началото на кариерата си на инфлуенсърка 24-годишното маце не може да си намери място от кеф с непрекъснато нарастващия брой последователи, които й се лепят в инстаграм и достигат до 5,4 милиона души. Славата обаче се оказва нож с две остриета и Даяна вижда тъмната страна на известността. Става обект на подигравки, злостни подхвърляния и откровени заяждания. Въпреки че нежната й души трудно понася всичката помия, която се излива отгоре й, тя не смее да се откаже от славата си и продължава да пуска снимки и видеа и да чете гадостите, които й пишат непознати. В един момент нервите й не издържат и Даяна отнема живота си.
"Даяна имаше най-голямото сърце в света. Винаги подкрепяше всички и искаше всеки да побеждава и печели", казват приятелите й. "Беше готова да изостави всичко и да отиде да ти помогне да се справиш с проблемите. Винаги беше на твоя страна", казват близките й и посочват, че Даяна често помагала и на животни в беда.
Сега почернените родители молят хората да внимават какво говорят, защото дори дребни на вид гадни думи могат да преобърнат нечия съдба и да отнемат живот.

Снимки: Инстаграм

Реклама
Реклама
Реклама