Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/13975267 www.bgdnes.bg

Мишка да си на днешно време! Хамстери лапат спагети по домашному

Палачинки и спагети лапат охранени хамстери и се пристрастяват към гурме кулинарията.

Антъни Алън от Шотландия отглежда домашните си любимци в суперлукс и най-вече - със суперхрани. "Дейли Мейл" пише, че двете животни са обект на своеобразен експеримент от страна на стопанина си - опит гризачи да привикнат към човешки ястия. Хамстерите обичайно се хранят със семена, зеленчуци, плодове.

Малко хора знаят, но те не са напълно тревопасни - ядат и малки насекоми. Тук в употреба влиза предизвикалото истерия в обществото брашно от щурци (други насекоми също могат да се мелят). То е скъпо, но гризачите консумират малки количества. Антъни Алън успешно адаптира традиционните за мишките продукти към човешката кулинария.
"Хамстерите консумират и млечни продукти. Те са подобни на мишки, а какво има в капаните за мишки? Сирене!" - обяснява Антъни в интервю. Този факт му позволява да внедри пастата в менюто на любимците. Тя е направена от адаптирани брашна. Стопанинът казва, че най-добре подхождат пълнозърнести брашна.

Реклама


"Имам машинка за паста, но не я използвам, пастата от магазина е чудесна" - вмята Антъни. Друго любимо ястие на хамстерите са палачинките със смес от пшенично брашно и брашно от щурци в съотношение 1:1. Примерното меню на животните е следното: закуска - палачинки с плодове, обикновена плодова салата или сандвич от пълнозърнест хляб със сирене и зеленчуци.

Обяд - насекоми със зеленчуци върху ориз или натюр. Вечеря - отново насекоми със зеленчуци върху варени пълнозърнести макарони.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама