Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/13996578 www.bgdnes.bg

Срам и поругана чест! Секстройка гори в ада!

Гнева на целия свят си навлича полигамна тройка и заминава да гори в ада.
Така поне твърдят религиозни фанатици, интернет моралисти и роднини на Ейнджъл, Тейлър и Сам - известна тройка инфлуенсъри. Както преди време писа "България Днес", първоначално Ейнджъл и Тейлър стартират нормална хетеросексуална връзка, след като се запознават в интернет. Впоследствие Ейнджъл си намира още една жена - Сам. Тримата заживяват заедно и се опитват да извлекат полза от необичайното си семейно положение, като се рекламират в социалните мрежи. За съжаление, не всичко върви по ноти. Нестандартните връзки си имат своя тъмна страна, пише в. "Индипендънт".
Любовната (и сексуална) авантюра започва през 2017 г., когато Тейлър и Ейнджъл се сблъскват в приложението тиндър. Две години по-късно при употребата на солидно количество алкохол те решават да пробват тройка.

Преживяването се услажда на размътените им мозъци - третото момиче, Сам, е поканена да им стане постоянна партньорка. И тук започват проблемите. Мъжът и двете му благоверни имат нещастието да живеят в консервативния щат Тенеси.
"Семейството ми ме отритна. Всичко стана заради една фанатична роднина. Пишеше есемеси на майка ми, че трябва да се срамува, че е отгледала такава дъщеря. Наричала ме е "мормонка" и е обявявала на майка, че и двете ще отидем в ада. Майка ми не издържа и предпочете "семейната чест" пред мен" - оплаква се 24-годишната Сам, кацнала последна в любовното гнездо.

Реклама

За капак тя е принудена да се раздели с работата си в банков клон и да премине към изцяло онлайн режим на труд. Заяжданията на колегите й са непоносими. Обвиненията в безбожие и заплахите за страшни мъки в ада далеч не се отправят само от близките на Сам. Тройката постоянно е нападана в интернет от религиозни фанатици. Съдбата на другата жена във връзката - 27-годишната Тейлър, също е тежка.

"Когато с Ейнджъл поканихме Сам да се присъедини към нас, изпаднах в психически смут. Трябваше да ходя на психолог. Дори не знаех какво е полигамия, всички сме възпитавани, че човек може да има само един партньор" - споделя опита си тя. Въпреки, че е мъж, Ейнджъл не е пощаден от обидите. Много от приятелите му го заплюват като дегенерат. За да лекува травмите си, тройката търси състрадание в социалката тикток. Ейнджъл, Тейлър и Сам вече имат над 440 хиляди последователи.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама