Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14009516 www.bgdnes.bg

Дебел, по-дебел и най-дебел! Веган губи ерекция от лакомия

Авокадото с бургери сменя бивш веган и хваща страшна диария.
Ютюбърът Николадо Авокадо (по паспорт Николас Пери) се прочува преди около десетилетие като цигулар, хранещ се единствено с растителни продукти. Той е роден през 1992 г. в Херсон, Украйна, но израства в САЩ. През 2014 г. решава да се рекламира в социалните мрежи. Открива канал в ютюб и ту свири на цигулка, ту показва широка гама от рецепти с авокадо (оттам идва и прякорът му). Николадо обяснява ползите от вегетарианството.

Постепенно американецът от украински произход добива висока популярност - дори и да има други колеги, отдали се на растениеядство, те не се изявяват в интернет.

Реклама

Преди известно време Николадо променя радикално жизнения си образ и си навлича тежки проблеми. Първо прояжда птиче месо и гарнира авокадото си с него. Това отстъпление от веганството е последвано от посягане към хамбургери. Резултатът е катастрофален - Николас Пери от 76 става 160 килограма - нараства двойно на ширина. Останалото може да бъде чуто от самия него в ютюб:


"Не мога да спя нощем. Изяждам по пет сандвича на вечеря, понеже стомахът ми е разширен. Вечно съм гладен. Около час по-късно получавам адски болки в корема, все едно червата ми ще се пръснат. Това е придружено от страшен напън да ходя по голяма нужда. Тичам до клозета и докато седна на тоалетната чиния съм облян в студена пот. Седя там с часове, чувствам, че не мога да изпразня дебелото си черво. Това се повтаря след всяко ядене.


Подобното на дизентерия разстройство не е единственият дерт. Сексуалният живот на Николадо е съсипан - вече не получава ерекция. Въпреки ужасните последици цигуларят не променя начина си на живот и се възползва от страданията си, за да печели популярност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама