Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14034402 www.bgdnes.bg

(ВИДЕО) Брус Уилис без зъб за ЧРД

Черна дупка в устата на Брус Уилис зейва на 68-ия му рожден ден, докато той се опитва да танцува и да се забавлява с бившето и с настоящето си семейство.

Екссъпругата на актьора публикува в инстаграм видео, в което се вижда как тя, трите им дъщери, сегашната му жена Ема и двете им деца пеят "Честит рожден ден" на закъсалия със здравето Уилис. Самият той стои нестабилно насред дневната, подпрян на плота за готвене и се усмихва и се опитва да говори.

Реклама

Тогава фенове с орлов поглед забелязват нещо странно в устата на актьора - един от предните му зъби липсва. Не е ясно какво се е случило, но каквото и да е, умиращият трудно и близките му изглеждат щастливи.

"Изглежда ми здрав, но признаците на заболяване си личат, вижда се, че се движи трудно", "Моята майка има деменция и гледайки това видео, виждам много прилики", гласят част от коментарите на загрижени фенове. "Как може човек с милиони в банковата сметка за ходи без зъб", продължват други.

Няколко часа по-рано съпругата на Брус Ема Хеминг публикува емоционална видеокомпилация, в която показва моменти от щастливия им живот заедно, от грижите му за децата и от сладки моменти, в които той демонстрира любовта си към ексмоделката. Тя посочва, че Уилис е "ходеща любов" и се чувства едновременно щастлива да е с него и тъжна заради състоянието му. Видеото й докарва много фенове до рев, както става ясно от коментарите.

Четете още

Ема Хеминг: Папараци тероризират Брус Уилис

Ема Хеминг: Папараци тероризират Брус Уилис

Брус Уилис ще става дядо

Брус Уилис ще става дядо

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама