Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14070897 www.bgdnes.bg

Селена Гомес на работа в сватбена рокля

Селена Гомес носи сватбена рокля, а няма гадже и дори мъж, към когото в момента да има чувства. Това излиза наяве само в рамките на няколко дни. Певицата, която се изявява и като актриса, сподели в инстаграм профила си снимки с пълното си булчинско "снаряжение".

"Просто един обикновен ден на работа", бърза да обясни тя, преди да тръгнат слухове за любовния й живот и потенциалните мъже в кревата й.

Реклама

В момента 30-годишната изпълнителка се снима във филма "Само убийци в сградата" и поне на кино я водят до олтара. Това в реалния живот няма изгледи да се случи скоро. Самата Селена призна съвсем наскоро, че никой мъж не хваща окото й.

"Мразя момичета, когато се притесняват, че обектът на желанията им дори не знае за съществуването ми. При мен нещата са такива, че просто не знам за съществуването на някой мъж, който да е обект на желанията ми", обяснява Гомес.

Въпреки това таблоидите отвъд океана в последно време упорито свързват певицата с музиканта Дрю Тагарт. Според източници двамата крият връзката си, като посещават заедно само ексклузивни клубове, където само членовете имат достъп. Въпреки предпазните мерки двамата се забавлявали много добре заедно, а Селена не можела да си свали ръцете от Тагарт.

Снимка А

"Просто един обикновен работен ден", пише Селена под тази снимка

Четете още

Селена Гомес детронира Кайли Дженър

Селена Гомес детронира Кайли Дженър

Селена Гомес се натресе на Бекъм

Селена Гомес се натресе на Бекъм

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама