Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14126573 www.bgdnes.bg

Крадлив рапър се къпе в пари

27-годишен музикант живее в имение и демонстрира несметни богатства, осъждан е за кражба

Несметни богатства демонстрира юноша бледен, току-що излязъл от панделата.

Рапърът Текаши Сикс Найн, познат и само като Текаши, е истинска сензация в мрежата. Популярността му се дължи не толкова на успехите му на музикалното поприще, а на ексцентричния му и показен начин на живот. Определян от потребителите като истински позьор, изпълнителят със скромни природни заложби постоянно парадира с мацки, яхти, коли и къщи. Едва 27-годишният хипхопаджия с рождено име Даниел Ернандес ту се вози в частни самолети, ту се снима във вани с банкноти. Според имуществените декларации Текаши няма собствен летателен апарат и вероятно наема "Чесна", пише "Дейли мейл". Видът му също е твърде атрактивен - рапърът е със сплетена на расти и боядисани във всички цветове на дъгата коса. Момъкът обикновено облича скъпи и не задължително предназначени за силния пол дрехи. Богатият изпълнител предпочита блестящите одежди с пайетки. Всичко това го превръща в чучело, но помага за привличане на вниманието.

Реклама

Въпреки, че уж не е гей, Текаши се фука пред камерите с женска чанта "Ерме". Фирмата изработва изключително скъпи аксесоари и подбира клиентелата си - предпочита да продава продукцията си само на знаменитости. Доколко рапърът е знаменитост и как се е сдобил с чантата, остава под въпрос.

Друг, още по-интересен момент от биографията му, е неговото внезапно забогатяване. Роден в скромно семейство, още от тийнейджър Текаши се изявява като богато момче. Демонстрацията на лукс и охолен живот са по-привлекателни за публиката от пеенето му. През 2018 г. всичко пресеква – пишман изпълнителят е заловен при кражба с взлом в чужд имот. Осъден е на 5 години лишаване от свобода. Оказва се, че несгодите са за кратко - през 2020 г. Текаши е пуснат от пандиза предсрочно, уж, защото го е било страх от коронавируса. Оттогава насам рапърът издава албуми, сингли и се хвали с още по-големи богатства. Потребители в интернет призовават финансова полиция да се задейства.

Четете още

Рапърът 100 кила обяви нов пол - "трансфинанс"

Рапърът 100 кила обяви нов пол - "трансфинанс"

Тотомилионерите - готвачи,фризьори и шофьори

Тотомилионерите - готвачи,фризьори и шофьори

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама