Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14360314 www.bgdnes.bg

Сиамски близначки не могат да си намерят гадже

Обща вагина и матка. Това е голямата причина да изпитват проблеми в любовта.

Феноменалните Кармен и Лупита Андраде са съединени от кръста надолу. Освен една и съща полова система сестрите имат и едни и същи крака. Те са на 22 години, което е цяло чудо - сиамските близнаци обикновено или умират в детска възраст, или биват разделяни оперативно.

Реклама

Техният случай не е такъв, разказва историята им "Дейли Мейл" - именно съединени, Кармен и Лупита имат шанс да оцелеят.

"Ако ни бяха разделили, или едната е щяла да умре, или и двете сме щели да умрем. Третият вариант е бил да попаднем в реанимация и никога да не излезем от там - т.е. да живеем, докато ни изключат апаратите. В крайна сметка родителите ни са решили да ни оставят така, за да има поне някакви шансове за оцеляването ни" - разказват подробно близначките. Момичетата са родени в Мексико. Когато са на две години, родителите им емигрират в САЩ именно за да осигурят медицинска помощ на Кармен и Лупита. След печалната диагноза майката и бащата се отказват от операция на дъщерите си. Вместо това наемат рехабилитатори. Медиците раздвижват децата и постепенно те започват да водят що-годе нормален живот. Сиамските близначки завършват училище като частни ученички. Доброто им състояние се дължи на факта, че сестрите имат отделни мозъци и сърца. Общият торс им причинява не медицински, а социални проблеми.

"Искаме да отидем на различни места, имаме различни интереси. Например: дори и двете да решим да ходим на кино, на Лупита й се гледа един филм, а на мен друг" - описва ситуацията Кармен.

Сексуалността съвсем вкарва девойките в задънена улица. Кармен си намира приятел, а Лупита се определя като асексуална.

Гаджето на първата прониква в общата вагина. В резултат Кармен изпитва удоволствие, а сестра й с усилие търпи акта. Странната връзка вече е в миналото, но сега Кармен търси нова любов.

Задължително условие е Лупита също да хареса потенциалния кандидат.

Четете още

Вижте как се влюбват различните зодии и кой е вашият идеален партньор

Вижте как се влюбват различните зодии и кой е вашият идеален партньор

Вижте 30-годишни замразени бебета

Вижте 30-годишни замразени бебета

Жената на Благо двойничка с тенисистка

Жената на Благо двойничка с тенисистка

Участничка от "Ергенът" двойничка на певица

Участничка от "Ергенът" двойничка на певица

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама