Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14364432 www.bgdnes.bg

Семенна течност върху ориз предлагат в испанска кръчма

Манджи със сперма на цената на мобилен телефон предлага ресторант с три звезди ДМишленУ. Ястието за хора със здрави стомаси и дебели портфейли се предлага в ресторант в Мадрид и предизвиква вселенски ужас сред хората, които не могат да си помислят да сложат в уста дори брашно от насекоми, камо ли семенна течност.

Спермата все пак не е човешка, а е събирана от риба и превръщана в кремообразна разядка, която обикновено се сервира върху ориз. Поне в Япония, която е първоизточникът на деликатеса. Главният готвач Давид Муньос решава да включи рибята сперма в менюто в ресторанта си след посещение в Япония. За да е по-извратено, той започва да подправя испански ястия с новото кремче.

Реклама

ДСтомахът ми се преобръща само като си помисля за товаУ, ДБрато, прекалил си с японската дрогаУ, гласят само част от коментарите на шокираните интернет потребители. Все пак се срещат и поддръжници на новия вкус. ДОт векове ядете суров хайвер от женските риби, защо да не хапнете и спермаУ, философства друг.

Самият Муньос твърди, че към новите ястия има огромен интерес и възнамерява да продължи да предлага спермата в менюто си.

Четете още

Меси отваря ресторант, иска звезда "Мишлен"

Меси отваря ресторант, иска звезда "Мишлен"

Френски топготвач глези Мара
Френски топготвач глези Мара

Френски топготвач глези Мара

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама