Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/14469486 www.bgdnes.bg

По професия вече съм куче, бия се с песове по улицата

Куче по професия става ветеринарка и хуква на четири крака и каишка по улиците, за да се бие със себеподобни за кефа на сексфетишисти. Кариерният обрат се оказва особено успешен финансов ход за жителката на Тексас Джена Филипс. 21-годишното маце зарязва мечтаната работа на ветеринар, за да заприлича повече на пациентите си, и това й носи по 700 бона в зелено годишно.

За да си заработи парите, Джена ходи на четири крака, държи някой да я води на повод по улиците и лочи вода от кучешки панички. Тича след хвърлени пръчки и ги носи с уста. А когато срещне куче, може да му излае. Подвизите й се документират във видеа, които тя споделя в платения еротичен сайт "Онли фенс". Там тя има хиляди почитатели, които плащат месечен абонамент, за да гледат извратените й клипове.

Реклама

Най-лошото е, че Джена не е сама, а има и други като нея. На последното й видео, качено този път в тикток, се вижда как тя се лае с друга жена-кучка на улицата и почти стигат до женско-кучешки бой. Публикацията събира близо 10 милиона гледания за нула време.

"Чувствам се като куче. Всичко, което искам да правя, е да се търкалям, да гоня пръчки, да ме чешат, да тичам наоколо и да си играя", споделя мечтите си Джена. И най-шокиращото е, че тя печели абсурдно количество пари, за да изпълнява смахнатата си мечта.

Четете още

Андрей Арнаудов стана кон

Андрей Арнаудов стана кон

Бербатов се прави на Кръстникът пред Цитиридис

Бербатов се прави на Кръстникът пред Цитиридис

Гери-Никол имитира сирена

Гери-Никол имитира сирена

Рачковица се прави на мексиканка

Рачковица се прави на мексиканка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама