Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/16935041 www.bgdnes.bg

(Видео) Моделка приканва да я обарват, съдят я за разврат

Самозвана южнокорейска моделка отива на съд заради това, че се разхожда по улицата, облечена с кашон, и приканва минувачи да я обарват през дупки в кутията, пише "Одити сентрал".

Преди няколко месеца Айн, която мечтае да се изявява като инстаграм моделка и да трупа слава, измисля доста противоречив, но все пак успешен начин да се заговори за нея. Младото маце тръгва да обикаля улиците в Сеул по кашон, в който има дупки за ръцете и краката. Както и за чифт чужди ръце, които да стигат до тялото й. Самата Айн моли случайни хора да прокарват крайниците си през отворите и да я пипат където пожелаят.

Реклама

Офертата й предизвиква небивал интерес и макар хората, които се осмеляват да я барат, да са малко, зяпачи изобщо не липсват. Не са един и два случаите, когато трябва полиция да се намеси, за да разпръсне тълпата сеирджии, а нея да накара да престане с мръсотиите и да се облече като нормален човек. Така мацето придобива прозвището Момичето с ангелска кутия.

В един момент на властите им писва от разюзданата моделка и решават да я превъзпитат генерално, като я тикват в ареста. Срещу Айн са повдигнати обвинения за нарушаване на обществения ред и непристойно поведение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама