Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/16965011 www.bgdnes.bg

Мамо, ти ли си?! Върни си татуировките!

Шок и ужас сред децата си предизвиква най-татуираната майка във Великобритания, след като покрива татусите по лицето си и собствените й наследници не само не успяват да я разпознаят, но и изпадат в паника. 46-годишната жителка на Уелс Мелиса Слоун, която нашумява през 2020 г. със своите 800 татуировки по цялото тяло, сега шашва цялата рода, като се появява с чисто лице. След като успява да убеди уплашените си деца, че пак си е тя, те започват да я умоляват да не им причинява това нещо отново и да си върне татуировките. "Никой не ми говори в онзи ден", разказва Мелиса пред "Дейли стар". "Върни се към лудостта, мамо", й казват хлапетата. "Сякаш гледаха друг човек", допълва още рекордьорката, която почти няма част от тялото си, която да не е изрисувана.

Връщането към нормалния й изрисуван вид съвсем не е трудно, защото тя не е премахнала татусите, а само ги прикрива с дебели пластове грим.

Когато се прочу преди 4 г., Слоун посочи, че започва да се татуира на 20 г., за да заличи "емоционалните белези", които получава от сексуално насилие като дете.

Четете още

Ето го най-грозния баща на 5 деца

Ето го най-грозния баща на 5 деца

Най-крими котката с татуировки излезе от затвор в Мексико

Най-крими котката с татуировки излезе от затвор в Мексико

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама