Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17015766 www.bgdnes.bg

Музикант запложда 5 жени накуп, събира ги на бебешко парти

Бебешко парти за петте си бременни любовници вдига плодовит 22-годишен музикант, който успява да навие всички жени да живеят като едно голямо сплотено семейство.

Историята на необичайния за САЩ харем излиза наяве, когато една от бъдещите мами, Лизи Ашли, разкрива в социалните мрежи за предстоящото парти. 29-годишната жена публикува покани за купона. Те са придружени от снимки на рапъра осеменител Зеди Уил и всичките пет жени, които галят наедрелите си коремчета, пише Одити сентрал.

Реклама

Разкритието предизвика смут в социалните мрежи, като хората не знаят от кое да са по-шашнати - петте любовници накуп, от умението да убедиш пет бременни от един мъж жени да не се избият една друга или от желанието на 22-годишен мъж да се сдобие с пет деца накуп. Самият Зеди потвърждава новината и посочва, че е много горд с постижението си и с това, че убеждава жените да се приемат една друга. Самите те също посочват, че са взели това решение, за да не съсипват живота на децата си, и семействата им вече са приели обстоятелствата.

След вълната от коментари в интернет от "Ню Йорк пост" се свързват с екипа на Зеди за коментар, като от там лаконично обясняват, че рапърът е изключително щастлив и въпреки възрастта си е достатъчно зрял, за да се справи като баща на пет деца.

Четете още

Бебе за вратаря на "Арсенал" Арън Рамсдейл

Бебе за вратаря на "Арсенал" Арън Рамсдейл

Робърт де Ниро и Мик Джагър по примера на Ицко Финци

Робърт де Ниро и Мик Джагър по примера на Ицко Финци

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама