Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17099460 www.bgdnes.bg

ДЕдо стреля баба, баба нЕма зАби! Борче се ядосва на жената, че готви само каши

Отвратителни каши и пюрета готви беззъба баба и си изпросва разстрел.
Истинската драма се заформя в Портланд, щата Орегон, където е базиран и бизнесът на Бил Гейтс. 70-годишният съпруг насилник Били Джак Хайнес е бивш член на Световната федерация по кеч. Борчето е недоволно, че половинката му Джанет Беркрафт сервира само редки каши и супи за обед и вечеря. В. "Дейли Мейл" пише, че тя е вече на 85 години.

В миналото от брака й с младото "агне" Били Джак има полза в кревата, но сега агресивният мъж създава само проблеми. Зъбите на бабичката са взели-дали и тя не може да яде почти нищо. Течната храна не се харесва на съпруга й и той я побийва редовно. Накрая освен, че е готвела лошо, съпругата се е придвижвала трудно заради старостта си маризенето. На 8 февруати тази година, вместо да я тормози физически, кечистът я убива със законно притежаван пистолет.

Съседи подават сигнал в полицията, че са чули изстрели. Патрул пристига на местопрестъплението, но заварва къщата на Били Джак Хайнес добре укрепена. Дедото кечист е готов да защитава убежището си до последно и заплашва да използва пистолета си. Стига се до стрелба, но шерифите успяват да неутрализират съпротивата му без жертви. Били Джак също е невредим, но попада в болница по друга причина - проблеми с пикочния мехур и простата. Той се намира в охранявана стая и като го изпишат, ще бъде преместен в ареста.

Четете още

Дядо вдига параклис след  пророческо видение

Дядо вдига параклис след пророческо видение

Милко отглежда мустака от половин век

Милко отглежда мустака от половин век

Турска музикална звезда се бори за живота на внука си. Зове: Молете се за нас!

Турска музикална звезда се бори за живота на внука си. Зове: Молете се за нас!

Новият Мистър Дядо се СЪБЛЕЧЕ пред секси баби

Новият Мистър Дядо се СЪБЛЕЧЕ пред секси баби

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама