Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17238940 www.bgdnes.bg

Бюстът на сексбомбата Джордан радва Банско

Кати Прайс с новия любим на романтична ваканция

Скандалната Кати Прайс зарадва най-накрая и българските си фенове, след като изкара романтична ски ваканция в Банско с новия си любим Джон Джей Слейтър. Самата тя си публикува няколко снимки от родния курорт, но без да разкрива кой й прави компания. Папараците все пак ги изловиха.

45-годишната Прайс, чиято звезда изгря преди доста години като момиче от трета страница на таблоида "Сън", е известна, че рядко остава без мъж в живота си. Има пет деца, три брака и един развален годеж. Последната й връзка бе с 10 г. по-младия от нея Карл Уудс, който също е известна риалити звезда във Великобритания. Двамата бяха заедно в продължение на 3 г. и даже планираха сватба, но през миналата година се разделиха с гръм и трясък. Уудс беше арестуван по сигнал, че е заплашвал годеницата си, но след това освободен, защото обвиненията бяха оттеглени. Сега той си отмъщава, като даде на таблоидите мили съобщения, които по думите му тя изпратила до него, докато омайва 31-годишния Джон Джо Слейтър по пистите в България.

От вестникарските страници Кати стана модел и получи артистичния си псевдоним, след като бе хостеса в отбора от Формула 1 "Джордан", а и както се говори, е минала през леглото на собственика Еди Джордан. С поредицата операции за уголемяване на бюста хубавицата привлича все повече интерес и участва в различни риалити формати, реклами и какво ли не. След сватби и раздели Кати фалира, отнеха й част от имуществото, но това не я притеснява. Тя безгрижно обикаля света през всички сезони, понякога с децата, понякога само с любимия.

Четете още

Палавата Джордан се пуска гола на коледна промоция

Палавата Джордан се пуска гола на коледна промоция

Майката на Джордан я предупреди: Ще заприличаш на Франкенщайн!

Майката на Джордан я предупреди: Ще заприличаш на Франкенщайн!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама