Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17647094 www.bgdnes.bg

Сиамски близначки стават мигларки

Феноменалните сиамски близначки Аби и Британи Хензел изоставят преподаването в училище и стават еромоделки.

34-годишните дами са широко известни на читателите на "България Днес" заради невероятния си живот. Сраснати от горе до долу, те разполагат с два мозъка и две идентичности, но с едно тяло. Всяка от близначките контролира по половината от торса, по една ръка и един крак. Родените с такава диагноза обикновено умират в съвсем ранна възраст, но госпожиците Хензел (Аби вече е госпожа) от Орегон порастват и са относително здрави. Те постигат непостижимото - пълен синхрон на мозъците, за да контролират движенията. Карат кола, завършват университет и стават учителки по математика. Аби даже се омъжва. Детайлът е, че младоженецът си има и жена, и балдъза в едно. Освен със съпругата си Аби щастливецът Джош спи и с балдъзето Британи, защото двете имат една полова система. Аби е влюбена в мъжа си, Британи - не е, но се жертва заради сестра си. Интересно ще стане, ако жените с общо тяло забременеят - коя ли ще е майката?!

Реклама

Сега сиамските близначки от Орегон са заети с други задачи. Те възнамеряват да се предлагат козметични процедури, масажи и миглотерапия. Затова ходят на курс за мигларки. Причината е, че на сегашната работа ги "дискриминират" - формално е наета само Аби. Двете жени се опълчват и са категорични, че ще отворят собствен бизнес. Мигларството предполага инфлуенсърство и парадиране в социалните мрежи. Аби и Британи не остават по-назад. Те пускат снимки от плажа във Флорида по бикини.

"Това е доказателство, че и с малформациите си можем да бъдем красиви и сексапилни" - казват те. След като завършат школата за мигларки, те ще радват феновете си още много клипове.

Четете още

ГОРЧИВО! Наш Джорджи се ожени за американска звезда

ГОРЧИВО! Наш Джорджи се ожени за американска звезда

Секси близначки водещи в сайта на "24 часа"

Секси близначки водещи в сайта на "24 часа"

Алекс Раева и Диляна Попова са близначки!

Алекс Раева и Диляна Попова са близначки!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама