Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17647312 www.bgdnes.bg

Оливия води бомбите на батут, пече козунаци под гърба си

Гръдната ми обиколка е по-голяма от кабината на асансьор, хвали се тайнствена дебелана

Мегабомбите си на батут завежда 178-килограмова инфлуенсърка и ги разтриса като превтасало тесто.

Реклама

Наред с бомбите възпълната Оливия разтриса и залата.

Тайнствената мадама е звезда в инстаграм и тикток със своите снимки по бельо. Въпреки че колкото е висока, толкова и широка, тя облича прозрачни гащи и сутиени, след което се показва почти гола. Мацката не се опитва да прикрива килограмите си, а напротив - упорито ги поддържа и даже пробва да качи още тегло.

Инфлуенсърката правилно е преценила, че точно пълнотата й я прави популярна. Над 370 хиляди души я следват в инстаграм именно заради кубичното й тяло. Въпреки тази известност звездата пази в строга тайна личния си живот - снимките й циркулират без никаква придружаваща информация коя е и откъде...

Мнозина смятат, че инфлуенсърката е латиноамериканка заради чертите на лицето и цвета на кожата. Оливия дава интервю за британския "Дейли Стар" с условието да запазят нейната анонимност. Разгологъзената изкусителка казва следното:

"Знам, че съм дебела и че гръдната ми обиколка е по-голяма от кабината на асансьор. Точно в това е красотата ми - модните подиуми са пълни с недохранени манекенки. Те се сливат в едно общо море, а аз изпъквам".

Оливия се сравнява с американската рапърка Лизо, но всъщност далеч я е задминала. Лизо не рекламира еротично бельо, докато анонимната инфлуенсърка се показва по полупрозрачен бански. Той е направен от нещо като много тънко трико. Залепва за тялото като дамски чорапогащник. "Авторството" принадлежи на фирма, изработващи ХХХXL дрехи. Освен че прави хората да изглеждат като пълнени чушки, компанията иска солидна сума за смехотворното плажно облекло. Оливия обещава в сезона да отиде и до морето да покаже прелестите и да ги маже с масло против загар.

Четете още

Емануела разби конкуренцията с нов партньор в "Денсинг старс", Мария Бакалова вика за гаджето

Емануела разби конкуренцията с нов партньор в "Денсинг старс", Мария Бакалова вика за гаджето

Ергенки избират Мис Велинград

Ергенки избират Мис Велинград

Шакира и Хамилтън се усамотяват

Шакира и Хамилтън се усамотяват

Лилия Билалова с 2 награди от началото на годината

Лилия Билалова с 2 награди от началото на годината

Реклама
Реклама
Реклама