Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17679798 www.bgdnes.bg

Първи конкурс за красавици, създадени от изкуствен интелект

Състезателките ще бъдат оценявани по тяхната визуална привлекателност и технология

Организаторите на World AI Creator Awards създадоха нова категория - "Мис Изкуствен интелект", където традиционното шоу за красота пресича реалността с виртуалното пространство. Състезателките ще бъдат оценявани по тяхната визуална привлекателност, технология и обществено влияние за шанса си да спечелят първата в историята корона за виртуална красота.

Реклама

Трите, определени за най-красиви в Miss AI, ще получат награди на обща стойност над 20 000 долара, включително паричната награда от 5 000 долара за победителката. Освен това те ще бъдат наградени с менторски програми за AI, PR услуги и други бонуси.

Състезателите ще печелят точки за своите умения и прилагане на инструменти за изкуствен интелект, използвани за създаване на техните кодове, включително визуалните детайли около ръцете, очите и фона.

За да участвате, трябва да сте създател на генериран от AI красив визуален модел, представен е социалните медии. Освен това следва да сте навършили 18 години и да представите лична карта за проверка.

Четете още

Наша ученичка подобрява изкуствен интелект

Наша ученичка подобрява изкуствен интелект

Изкуствен интелект измества акъла на Виктория Капитонова

Изкуствен интелект измества акъла на Виктория Капитонова

Реклама
Реклама