Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17720774 www.bgdnes.bg

Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)

Актуални снимки на Ален Делон публикува дъщеря му  - Анушка. 88-годишния Делон е поставен под засилено попечителство, без да се споменава кой точно ще се грижи за него и ще може да се разпорежда с имуществото, решенията за здравето и финансите на легендарният актьора.

Снимката на Делон и посланието към нея навеждат на мисълта, че именно Анушка е настойник на татко си.

Реклама

"Тази сутринта снимах баща си. За мен. Спомен от нашето време. Закуската с него ме кара да се чувствам безкрайно благодарна. Уникален момент на сладост в моя чудовищен свят. Мислех, че е красив. С неговия вечен син, стоманен, жив, борбен поглед, който ми дава невъобразима сила. Моят собствен безсмъртен. Показах му снимката, той помисли, че е красива, толкова красива, че го попитах дали мога да я споделя с вас, неговата публика, която се интересува от него. Така че с негово разрешение, ето. А на тревогите ти отговаря: "Не се тревожи", написа тя към кадъра.

В последно време новините легендата на френското кино - Ален Делон, се вихрят драма след драма. Децата му - Анушка, Антони и Ален-Фабиен, се карат помежду си чрез медиите и хвърлят обвинения един на друг. Причината е здравето на баща им и как най-добре да му се помогне. 88-годишният актьор наскоро бе поставен под попечителство, тъй като тежкото му здравословно състояние му пречи да мисли трезво и да взима самостоятелни решения.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама