Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17742224 www.bgdnes.bg

Гонят от йога най-надарения британец, бил му твърде голям

Твърде голям пенис става причината да изгонят най-надарения британец от тренировка по йога, а гадже го експлоатира като атракция в „Онли фенс", за да изкарва пари от него. Тези безрадостни неволи спохождат Мат Бар заради големия му член и показват, че внушителният полов орган не е гаранция за щастие.

Собственикът на 30-сантиметровата паламарка (в нееректирало състояние) разказва за драмите си в британското сутрешно шоу „Тази сутрин". Най-неудобният момент се получил по време на клас по йога, когато другите си помислили, че той е възбуден и решили да го пратят да си ходи, за да не ги смущава. Доста неприятна се оказва и ситуацията, когато негово гадже го използва да прави видеа и снимки за еротичния сайт „Онли фенс" и да вади пари от „големия му приятел".

Реклама

Въпреки мечтата на много мъже да имат по-големи органи, Бар мечтае за точно обратното. Той разбира в училище колко е надарен, когато в баните след спортните часове взема душ и сравнява своя орган с тези на съучениците си. „Бях притеснително момче и исках да бъда „нормален" като сучениците си", спомня си Бар. Освен това имал проблеми и с жените, защото те се плашели като видят звяра в гащите му.

На въпрос на водещия дали би си направил операция за смаляване на пениса, Мат е категоричен, че не би го направил. Не заради друго, а заради солената цена от 15 бона за интервенцията.

Четете още

Мистър Пенис с рекорд на "Гинес" у нас

Мистър Пенис с рекорд на "Гинес" у нас

Гаджето ми е свръхнадарено, не мога да си легна с друг

Гаджето ми е свръхнадарено, не мога да си легна с друг

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама