Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/17948126 www.bgdnes.bg

Имам пари, угаждам на кучето си

Хилядарки за кучешки аксесоари пръска с лека ръка 23-годишна милионерка, която отива на 8-хиляди километрова разходка, за да купи кучешка каишка за хиляда долара.

Линси Донован е от средностатистическо семейство и от малка мечтае да живее охолно. Затова още от 10-годишна настоява да работи, но едва на 14 родителите й разрешават да започне да изкарва пари. Девойчето започва като сервитьорка, а на 17 се насочва към моделстването и инфлуенсърството. За да допълва приходите, тя става и брокер на недвижими имоти. Междувременно става все по-популярна в социалните мрежи и започва само оттам да си докарва по 600 долара на ден. Въпреки това не се отказва и от другата си работа. Така с много бачкане успява да стане милионерка, а сега вече харчи за всичко онова, за което мечтае от малка. Последната й прищявка е да хване самолета от Флорида до Лос Анджелис, за да купи каишка "Луи Вюитон" на кучето си. Само този аксесоар струва хилядарка, а с всички други глезотии, които Линси си харесва в магазина, сумата набъбва на 3 бона.

Сега работливата блондинка мечтае да си купи къща с джакузи, басейн и гардеробна в Лос Анджелис, така че използва разходката до там и за да огледа имоти.

Четете още

Секструженичка: Не бутам гювеч на надути мачовци

Секструженичка: Не бутам гювеч на надути мачовци

Емили, каква опаковка си навлякла?

Емили, каква опаковка си навлякла?

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама