Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18022898 www.bgdnes.bg

Тийн жигосан доживот от зарядно и ланец

Нелепа смърт, предизвикана от зарядно за телефон и ланец, избягва на косъм младеж, който остава жигосан доживот след инцидента. Токов удар покосява 16-годишния американец Рейс Огдал, докато спи. "Всички вкъщи бяхме заспали преди около час, когато чух мъртвешки крясък от Рейс, последван от стенания", обяснява майката на пострадалото момче Даниел Дейвис.

"Отначало помислих, че пак играе някоя от неговите видеоигри и се е ядосал на нещо", продължава жената, която скоро след това осъзнава, че има доста сериозен проблем. Тичайки към стаята на сина си, тя открива момчето, гърчещо се от болка, а на врата му огромна изгорена ивица с формата на ланеца на сина й. Рейс е откаран в болница, където се възстановява от страховития инцидент.

Реклама

"Мислех, че ще умра. Това беше първата ми мисъл", споделя тийнейджърът. "Добре, че беше в съзнание и с крясъците си успя да ни предупреди. Ако беше в несвяст, историята можеше да свърши по съвсем различен начин", споделя Даниел.

Според нея, а и според лекари ланецът на Рейс е докоснал оголена жица от включеното в контакта зарядно на телефон на сина. По бижуто протича ток, който прогаря кожата на Рейс и го оставя с траен белег, който винаги ще му напомня за страховитата нощ.

Четете още

Мама души синчето със зарядно

Мама души синчето със зарядно

Куче спаси дете от центрофугата на пералня в Северна Ирландия

Куче спаси дете от центрофугата на пералня в Северна Ирландия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама