Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18217976 www.bgdnes.bg

Сватба ще има, булка не ми трябва

Сватба без булка вдига зарязан младоженец, за да не отиват зян парите за купона. Няколко дни преди брачната церемония в казашката столица Астана булката бие шута на годеника си Павел Цой. Мъжът обаче решава, че това не е причина да се отмени празненството, което е организирано и платено отдавна. В големия ден всичко тече както обикновено, само дето няма булка. За сметка на това приятелите, роднините са там, фотографът и операторът също. Дори родата на неназованата младоженка също е там въпреки нейното мистериозно изчезване, за което са били предварително уведомени.

Павел се появява пред гостите пред бурни аплодисменти. Младоженецът не пада духом на тържеството, а весело танцува с аверите. "Днес празнувате свободата си", посочва служителят, който трябва да венчае младите влюбени, преди Павел да разреже сам сватбената торта. Вместо женихът да даде парче на булката, той захранва брат си и жена му.

Клипчета от необичайното тържество плъзват в социалните мрежи, където много хора се възхищават на Павел. Всички го поздравяват, докато не научават каква всъщност е причината булката да избяга. Оказва се, че родителите й няма да могат да дойдат на големия ден заради здравословни проблеми. Тя иска сватбата да бъде отложена, но Павел отказва. "Ще си намеря 20 други мъже, но други родители няма да са намеря", отрязва го булката и духва веднъж и завинаги. Така симпатиите към младоженеца рязко намаляват, но по-важното за него е, че си е направил купона.

Четете още

Булка избяга от сватбата, за да гласува

Булка избяга от сватбата, за да гласува

Певица на Слави Трифонов се омъжи (снимки)

Певица на Слави Трифонов се омъжи (снимки)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама