Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18370541 www.bgdnes.bg

Джъстин Бийбър ще пее за сина на най-богатия човек в Индия

Джъстин Бийбър е поредната световноизвестна звезди, които ще пее за сина на най-богатия човек в Индия и бъдещата му съпруга. Изпълнителят специално е долетял, за да изнесе личен концерт на Анант Амбани и Радхика Мърчант в Мумбай.

Финансовите възможности на бъдещите младоженци им осигуриха радостта за тях да пеят хора, които не всички виждат дори на концерт.

Реклама

Първото предсватбено тържество на двойката включваше Риана. През май семейството заведе гостите на тридневен предсватбен круиз от Италия до Франция. Съобщава се, че круизното преживяване Е включвало DJ сет от David Guetta и Кейти Пери.

Анант Амбани е син на най-богатия човек в Азия - Мукеш Амбани. Същинската сватбена церемония ще бъде на 12 юли. Предсватбените тържества обаче са много пищни и тридневното такова се състоя още през март. Основната сватбена церемония ще бъде последвана от грандиозен прием на 14 юли.

Със затаен дъх хора по цял свят следят кой още ще пее на сватбата на Амбани. Слуховете, които се въртят в интернет, предполагат, че това може да е Адел.

Сватбата на най-малкия син на Мукеш Амбани е една от най-екстравагантните индийски сватби. Той засенчва дори сватбата на дъщеря му, която включваше грабващо заглавията изпълнение на Бионсе. Амбани е председател на Reliance Industries - най-голямата индийска компания по пазарна капитализация - и десетият най-богат човек в света според списъка на милиардерите на Forbes, чието състояние надхвърля 116 милиарда долара.

Преди сватбата се организира т. нар. Нощ на музика и танци. Това е събитие не само с много танци и музика, но и възможност да бъдат видени изкллючителните тоалети на гостите - едни от най-бляскавите звезди на Индия, носещи рокли от най-добрите модни дизайнери в страната.

Разходите за всички изпълнители досега не са известни. Според БиБиСи Риана е получила 7 млн. долара за изпълнението си, а цифрата, предложена за Джъстин Бийбър, е 10 млн. долара.

Реклама

Анант Амбани има бакалавърска степен от университета "Браун". Той работи в областта на възобновяемата и зелена енергия на за конгломерата Reliance Industries. Той също така управлява спасителен център за животни с площ 1200 хектара, наречен Вантара. Точно там гостите през март прекараха дни в празнуване на екстравагантното предсватбено тържество.

29-годишната Радхика е дъщеря на фармацевтичния магнат Вирен Мърчант и маркетинг директор на неговата компания Encore Healthcare, според Vogue. През списанието тя споделя, че с нейния бъдещ съпруг са се запознали чрез общи приятели през 2017 година.

"Тази първа среща просто предизвика нещо специално между нас и не след дълго започнахме да се срещаме", каза тя.

Основната сватбена церемония е насрочена за 12 юли, последвана от грандиозен прием на 14 юли, според индийски медии. Очаква се празненствата да бъдат разделени между Световния конгресен център "Джио" на Амбани в град Мумбай и семейния им дом.

Датите са избрани въз основа на рождените карти на двойката, както е типично за хиндуисткия обичай и се считат за благоприятни. Спазвайки традицията, сватбата е предшествана от дни на традиционни сватбени събития и ритуали. Семейството организира и масова сватба за повече от 50 двойки в неравностойно положение, като част от предсватбените тържества.

Екстравагантните партита са специалитетът на Амбани и се очаква събитията през следващата седмица да привлекат повече известни личности, милиардери и световни лидери.

Четете още

Илон Мъск е станал баща за 12-и път

Илон Мъск е станал баща за 12-и път

АРЕСТУВАХА Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние

АРЕСТУВАХА Джъстин Тимбърлейк за шофиране в нетрезво състояние

Тимбърлейк и Бийл крият децата в нищото

Тимбърлейк и Бийл крият децата в нищото

Ариана Гранде остава начело в класацията за албуми на "Билборд"

Ариана Гранде остава начело в класацията за албуми на "Билборд"

Реклама
Реклама
Реклама