Реклама
https://www.bgdnes.bg/svyat/article/18373806 www.bgdnes.bg

Ченге стана еротичен модел

Да си ченге и да си еротичен модел има много общо помежду си. Това смята цицораната Лана Хъкаби, която зарязва работата си като полицай, за да показва голотии срещу заплащане.

Американо-британката изпълнява мечтата си да стане блюстител на реда, но работата се оказва далеч не толкова бляскава и яка, колкото й се струва, разказва Лана пред "Дейли стар". Затова след само 2 години мацката решава да направи кариерен обрат и се впуска в далеч по-лесна и лежерна професия - еротична моделка.

Реклама

"Уменията, които ми служиха и които развих през двете ми години служба, се оказаха изключително полезни за новата ми работа", обяснява 31-годишната британка, родена в САЩ. Най-много работа й вършат уменията да анализира психопрофилите на хората и да подбира как да говори с всеки. Това се оказва полезно, защото сега много хора се свързват с Лана, не за да й искат голи снимки или сексразговори срещу заплащане, а за да я помолят за съвет или просто да си разкажат историята.

"Много от тях имат любовни проблеми и ми разказват за тях. Щастлива съм, че ми се доверяват така и търсят съвет от мен", не крие гордостта си Лана, която уточнява, че и в полицията е имало много такива разговори с граждани, които търсят съвет. "Мислех, че ще бъдат повече разкрепостени разговори, а то стана повече като служба за психологически консултации", продължава еротичното маце, станало по неволя психоложка със секселемент.

Въпреки неочакваните случки от порнокариерата й Лана харесва работата си. Същото не може да се каже за баща й и брат й, които са пастори и които спират да й говорят, след като тя става развратенячка.

Четете още

Най-желаната шотландка е с различни бомби

Най-желаната шотландка е с различни бомби

Мама ме изгони заради порно, но съм милионерка

Мама ме изгони заради порно, но съм милионерка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама