Реклама
https://www.bgdnes.bg/video/article/15596534 www.bgdnes.bg

(Видео) Кучета карат сърф в аквапарк за животни

Аквапарк за косматковци глези домашните любимци с необичайни екстри

Басейни, пълни със сърфиращи кучета, и пързалки, по които търчат песове вместо деца, очакват посетителите на уникален по рода си аквапарк за четириноги.

Водният атракцион край Барселона е манна небесна за стопаните на кучета, които се сблъскват с безбройните ограничения къде могат да водят домашните си любимци. Вече и за тях има увеселителен парк, където да се забавляват заедно и да се разхлажда в испанските жеги.

Реклама

"Перос ал агуа" приема всякакви размери кучета, стига да са добре възпитани, и създава забавления за всички. Курортът разполага с два басейна, пързалки, плажове и тревисти площи за тичане или дрямка. А за хората има ресторант, където освен традиционни испански мезета се предлага и хотдог.

По-големият и дълбок басейн,, който в най-дълбоката си част е 70 см, е за диваците, които обичат да тичат, да се возят на канута, да сърфират и да търчат по пързалки, освен ако не са схванали, че идеята е да се пързалят по тях. Край него има дори рампа за скокове, от която често прелитат кучета от сушата към водата. По-малкият басейн е запазен за по-дребните четириноги до 15 кг и предлага по-спокойно и безопасно преживяване с остров с пързалки и играчки, както и къщички за игра.

Край водните площи има и пространство с пясъчни планини и оградена зона за свободно пускане без каишка, където стопаните могат да се отпуснат, докато любимците им тичат на воля.

Входът за кучешкия аквапарк е 10 евро, като за тази сума влиза един човек с едно куче. Придружител към тях плаща 5 евро, като това може да бъде както човек, така и куче. Един стопанин може да заведе максимум 3 кучета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама