Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/13962058 www.bgdnes.bg

Проблеми с ерекцията и затруднено уриниране, решението е просто advertorial icon

Проблемите с уринирането алармират за уголемената простата

Всеки втори мъж над 50 години има проблем с уголемяване размера на простатната жлеза. Един от изразените симптоми, които алармират за проблема, са честите позиви за уриниране.

Слабата струя и забавеното начало на уринирането предупреждават за това. Голяма част от представителите на силния пол, които са над 50-годишна възраст се оплакват от нощно уриниране и изпускане на капки. Характерно е и усещането за непълно изпразване на пикочния мехур.

Профилактичните прегледи при специалист и превенцията с помощта на хранителни добавки и билкови отвари могат да сведат до минимум неприятните последствия при проблем с простатата.

АНДРОФИКС е български продукт, базиран на няколко жизненоважни билки за здравето на простатата. Разработен е от български екип от учени в областта на алтернативната медицина.

Добавката е подходяща за продължителен прием и е без лекарско предписание. Препоръчителният период на терапия е минимум 3 месеца.

Простатата е един от органите от мъжката пикочо-полова система, при който често настъпват нарушения. Съществуват три здравословни проблема, засягащи простатата - рак на простатата, простатит и доброкачествена хипертрофия. Специалистите препоръчват приема на продукта както при установен проблем, така и с цел профилактика за организма, особено при мъже над 50 години.

Комбинираното действие на иновативната формула, вложена в продукта АНДРОФИКС, работи в няколко посоки. Едновременно способства нормалната функция на простатната жлеза, но и детоксикира организма и пречиства кръвоносните съдове от шлаки и холестерол. В дългосрочен план това намалява риска от инфаркт и инсулт, поддържа потентността при мъжете и способства за пълноценна ерекция.

Поръчайте сега АНДРОФИКС на специална цена от 24 лв., вместо за 49 лв. Заявете на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg. Поръчайте пълен курс на терапия (3 месеца) на цена от 72 лв. вместо за 147 лв с доставка до личен адрес или офис на куриерски фирми СПИДИ или ЕКОНТ.

Може да закупите директно от фирмения магазин на Biotica 1961 в София, бул. Христо Ботев 60

Реклама
Реклама
Реклама