Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/14160111 www.bgdnes.bg

7 стъпки, за да сме слаби

Всеки иска да бъде слаб. С наближаване на лятото и мъже, и жени започват да се притесняват, че трябва как изглеждат. И бързо тялото им се нуждае от промяна - едно за да са супер секси на плажа, а също така и за лично самочувствие.

Ето ви 7 стъпки, с които ако следвате, ще свалите поне 5 кг за месец. 

Не правете диети

В никакъв случай не се подлагайте на диети. Чрез тях организма се стресира и е напълно възможно това да даде негативен резултат.

Реклама

Пийте черен чай

Пийте черен чай. Той е много полезен и прочиства организма от вредните вещества. Също така чаят намалява нивото на лошия холестерол.

Здрав сън

Спете колкото се може повече. Много е важно да имате между 6 и 8 часа сън на ден

Спрете вредната храната

Хранете се с полезна храна. Напрягайте на храните, които са богати на фибри. Избягвайте дюнери и други фаст-фууд.

Правете зареждащи дни

Ако се чувствате депресирани и потиснати от диетата, която правите, но все пак тя работи за вас, веднъж в седмицата правете зареждащи дни. В тях може да си позволите „забранени“ храни, но без да прекалявате.

Не пропускайте закуската

Това е най-важното хранене за деня. Яжте закуската си до 90 минути след събуждането и хапвайте нещо здравословно на всеки три до четири часа след това. Когато прескочим закуската или чакаме твърде дълго за нея, телата ни започват да пестят енергия и метаболизмът ни се забавя.

Следете порциите

  Това трябва да стане постепенно, като премахнете най-напред храни с повече захар, мазнини и сол. Започвайте със супа или салата, а нека следващото ястие да е по-малко като количество.

 

Реклама
Реклама
Реклама