Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/14361540 www.bgdnes.bg

В червата ни има до 15 кг отпадъци и токсини advertorial icon

В червата ни могат да се натрупат до 15 кг отпадъци

В червата на всеки от нас могат да се натрупат до 15 кг отрови, които могат да причинят тежки последствия за организма. Това са токсични отпадъци и фекални вещества, следствие прием на храна и напитки. Дебелото черво има жизненоважна роля за здравето ни. Когато не функционира правилно, токсичните отпадъци се абсорбират в тялото, вместо да се изхвърлят.

Запекът и наднорменото тегло са най-честите симптоми за нарушен баланс.  Чернодробни и бъбречни заболявания могат да са сигнал за проблем в тялото ни. Заболявания като артрит и рак също могат да бъдат свързани с  дисфункцията на дебелото черво.

Колон Клийнър+ е билков продукт, откритие на българската компания “Мегасмарт”. Хранителната добавка помага за изчистването на натрупаните шлаки и изхвърлянето им по естествен път. Това от своя страна намалява риска от образуване на полипи и по-тежки заболявания. Продуктът “отмива” всички престояли и загнили остатъци в храносмилателната система, особено мазнини по лигавицата и стените на дебелото черво.

Иновативната формула помага за решаване на проблема с хроничния запек, подутия стомах и газовете. Не води до привикване и не предизвиква разстройство и спазми. Колон Клийнър съдържа екстракти от Псилиум (Индийски живовляк), Тиквено семе, Сена, Артишок и Инулин. Препоръчителният курс за пълна детоксикация с продукта е 3 месеца.

Как действа Колон Клийнър Плюс:

  • Подпомага изпразването на дебелото черво до постепенно преодоляване на запека;
  • Допринася за прочистване и предотвратяване образуването на полипи на дебелото черво;
  • Допринася за елиминиране на патогенните бактерии и микроорганизми в червата;
  • Съдейства за прекъсване процеса на хроничните възпаления в храносмилателния тракт;
  • Спомага за неутрализиране на инфекциозни причинители в стомашно-чревния тракт, постъпващи с храната;
  • Спомага за детоксикация на дебелото черво и храносмилателния тракт;

Промоционална цена до 10 май:
Поръчайте сега на цена от 29 лв. за опаковка, вместо за 49 лв. или пълен курс на терапия (3 месеца / 3 опаковки) само за 87 лв + Безплатна доставка., вместо за 147 лв.

 Заявете на тел. 0877 72 10 40, онлайн на www.biotica.bg или купете на място от Магазин Biotica 1961 в София, бул. “Христо Ботев” 60

Реклама
Реклама
Реклама