Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/14381980 www.bgdnes.bg

Българското откритие при подагра advertorial icon

По 1 капсула от билковия продукт облекчава симптомите на заболяването

Подаграта е все по-често срещано заболяване в днешни дни. Повечето знаят, че в миналото от болестта са страдали царете и затова се нарича „Царска болест“. Изследванията през годините установяват, че причина за появата й са охолният живот, посветен на хапване и пийване. Най-често засегнати са мъжете на средна възраст. Наблюдава се и при жените, особено след менопаузата.

Научното обяснение за заболяването

Подаграта е метаболитно заболяване, което възниква в резултат на отлагане на кристали от пикочна киселина в ставите и меките тъкани, което води до ставни и околоставни кризи. Метаболитното нарушение, което е в основата на подаграта, се дължи на повишената пикочна киселина в кръвта.

Подаграта се характеризира с повтарящи се пристъпи на остър възпалителен артрит – зачервена, болезнена, пламтяща възпалена става. Най-често засегната е ставата в основата на големия пръст на крака. Тя обаче може да се прояви и под формата на тофуси, камъни в бъбреците или уратна нефропатия. Причинява се от високите нива на пикочна киселина в кръвта. Пикочната киселина кристализира и кристалите се отлагат в ставите, сухожилията и околните тъкани.

Българско откритие помага при кризи

ПОДАГРО СТОП е натурален продукт, произведен в България, който подкрепя поддържането на здравословно ниво на пикочната киселина в организма. Хранителната добавка е комбинация от три екстракта, които действат благоприятно при подагрични кризи и хронична подагра - екстракти от плод на череша, семе на целина и полски хвощ. Билките в състава подпомагат организма в процесите на естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и другите тъкани.
Проучвания от експерти показват, че черешите спомагат за намаляване на продължителността, както и на интензивността на атаките, причинени от подагра.

Освен това, поради естествените си противовъзпалителни свойства, нивото на пикочна киселина намалява след консумацията на череши. Екстрактът подсилва костите и ставите и облекчава възпалението, подуването и дискомфорта в ставите, които са характерни при подагра. Черешата съдържа компоненти, които значително намаляват интензивността на подагрозните пристъпи и спомага за изхвърлянето на пикочната киселина от организма. Има силен антиоксидантен ефект и мощно болкоуспокояващо действие, балансира нивата на Ph в организма, от които до голяма степен зависи нормалното състояние на ставите.

Поръчайте сега ПОДАГРО СТОП на промоционална цена от 42 лв за 3 опаковки (3-месечен курс на терапия), вместо за 117 лв.

Заявете още сега на тел.:  0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

ПОДАГРО СТОП може да закупите и на място от магазин Biotica 1961 на адрес: София, бул. Христо Ботев 60

Реклама
Реклама
Реклама