Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/14434130 www.bgdnes.bg

Комбинация от билки намалява апетита и топи излишните мазнини advertorial icon

Все по-тревожна е статистиката за затлъстяването сред българите. Експертите алармират, че наднорменото тегло е сред водещите причини за редица болести.

Числата показват, че двама от трима българи са с наднормено тегло или затлъстяване. Затлъстяването е основен рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания, диабет, чернодробни проблеми.

Билките са изключително важни в борбата с излишните килограми. Част от тях спомагат за забързване на метаболизма, други действат благоприятно за контрол на апетита, поясняват експертите по здравословно хранене.

Един от най-търсените натурални продукти за отслабване на българския пазар е “Фет Бърнър МАКС”. Той комбинира екстракти от камбоджанска гарциния и зелен чай с хром и витамин С и работи за загуба на излишното тегло.

“Фет Бърнър МАКС” до голяма степен успява да блокира процеса на натрупване на излишни килограми и да разбие мастните клетки, от които се образуват и тлъстините по тялото. Хранителната добавка за отслабване ускорява метаболизма, контролира апетита и действа детоксикиращо за организма.

При спазване на правилен хранителен режим и физическа активност тази добавка може да помогне да се стопят между 9 и 12 килограма за 3 месеца.

“Фет Бърнър МАКС” може да бъде поръчан директно от производителя на телефон 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Поръчайте сега на промоционална цена от 24 лв., вместо 42 лв. или пълен курс на терапия само за 72 лв.

Продуктът може да бъде закупен и от Магазин Biotica 1961 в София, бул. Христо Ботев №60

Реклама
Реклама
Реклама