Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/14476182 www.bgdnes.bg

Билков еликсир за здрава простата и силна ерекция advertorial icon

Ракът на простата е най-често срещаното онкологично заболяване при мъжете. То има пряка връзка с възрастта. Приема се, че след 50-годишна възраст всеки мъж трябва да преминава през годишен профилактичен преглед при уролог, на който да се търсят възникнали изменения в простатната жлеза. Заболяването обикновено се развива бавно и често клиничната симптоматика се изявява късно. Този билков еликсир, по рецептурите на акад. Хлебаров, помага за профилактика на мъжкото здраве. Българският продуктът се предлага под името МЕНМАКС и вече 8 години е сред най-търсените хранителни добавки за мъже у нас. Причината - билките в състава действат благоприятно както върху ерекцията, така и за здравето на простатата. Специалистите констатират, че някои от растенията са ефективни за облекчаване на симптомите на уголемена простата. МЕНМАКС е напълно органична, безопасна и без странични ефекти добавка. Продуктът съдържа екстракти от Бабини зъби, Магарешки трън, Босилек и Жълт кантарион. Хранителната добавка е без лекарско предписание и може да се приема както при установен проблем, така и профилактично. Ефективната формула работи за нормализиране функционирането на простатата, понижаване на възпалението. Значително подобрява потентността и продължителността на половия акт. Резултати от проведени изследвания с билките показват, че са изключително ефективни при доброкачествена хиперплазия на простатата, простатит и намалена потентност.

Препоръчителният курс на терапия с продукта е 3 месеца (3 опаковки). Хранителната добавка се приема два пъти дневно по 60 капки, разтворени в 50-100 мл вода.

Някои от симптомите на хроничен бактериален простатит са чести позиви за уриниране и парене при изхождане, болка в областта на слабините и половите органи, проблеми със започване уриниране и слаб поток на струята.

Билковият еликсир МЕНМАКС поддържа нормалната функция на простатата, подобрява либидото и пикочо-половата система.

Поръчайте сега директно от производител на промоционална цена от 19 лв., вместо за 49 лв. за опаковка или 57 лв. за 3 опаковки (пълен 3-месечен курс на терапия). Заявете още сега на тел. 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg с доставка до личен адрес или офис на куриерска фирма Спиди или Еконт.

Реклама
Реклама
Реклама