Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/14589661 www.bgdnes.bg

Чудото на акад. Хлебаров при разширени вени и хемороиди advertorial icon

ВАРИКСИН е българско откритие на билкова основа, което се препоръчва от специалистите при разширени вени и хемороиди. Комбинацията от невен, левурда, хмел, босилек и жълт кантарион, вложена в продукта съдейства за поддържане еластичността и здравината на кръвоносната система, по-конкретно на вените и венозните клапи.

Билките участват активно в процесите на растеж на епитела и възстановяване на кожата, подпомагат подобряването на  еластичността на кръвоносните съдове, съдействат за оттичане на задържаните течности в организма, с което допълнително намалява тежестта и дискомфортът, особено в долните крайници.

Д-р Недков, обяснява:

"По време на кариерата си съм се занимавал с много случаи на пациенти, страдащи от разширени вени и хемороиди. Има продукти на основата на растителни екстракти, даващи очевидно добри резултати и са алтернатива на операцията. Такъв продукт е и течната формула ВАРИКСИН.

Продуктът е създадена от нашия виден Акад. Хлебаров и това само по себе си говори много за него. След използване на ВАРИКСИН от моите пациенти мога да свидетелствам за неговата ефективност. Видимо състоянието на техните вени се подобрява, болката и дискомфортът изчезват, добър естетичен ефект се усеща още през първия месец. Препоръчително е терапията да продължи 3 последователни месеца. Тази билкова комбинация съдържа 300% повече активни компоненти, които са причина за бързите резултати при премахването на разширени вени, подуване и спазми на прасците, както и ефективно сгъване и прибиране на хемороидите. Във вид на течна формула, активните вещества са още по-концентрирани и се абсорбират много по-бързо. Благодарение на това те действат незабавно след прием.

ВАРИКСИН свива и успокоява възпалените вени, прибира хемороидите и облекчава паренето и болката, възстановява тъканите и ускорява оздравителния процес. Отличен е за профилактика на кръвоносната система."

Поръчайте сега 3 бр. ВАРИКСИН на промоционална цена от 57 лв. (пълен курс на терапия) вместо за 147лв и спестете 90 лв.

Обадете се още днес на тел. 0877 72 10 40 или поръчайте онлайн на www.biotica.bg

Реклама
Реклама
Реклама