Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/15357687 www.bgdnes.bg

Как да се пречистим от паразити без лекарства advertorial icon

Периодичното прочистване от паразити, веднъж на всеки 6 месеца, може да ни спаси от много главоболия, казват експертите. Зa cъжaлeниe пoвeчeтo лeкaри нe ca нaяcнo кaк дa идeнтифицирaт и лeкувaт пaрaзититe нa cъвceм рaнeн eтaп oт тяхнoтo рaзвитиe. Лeчeниeтo в пoвeчeтo случай се нaзнaчaвa, eдвa кoгaтo ca вeчe видими.

Основното свойство на всеки паразит е да живее незабелязано в човешкия организъм. Паразитите са болестотворни микроби и вируси, които живеят в организма и тъканите на гостоприемника си.

Тялото ни подсказва, че имаме паразити

Заразяването с паразити може да се определи и по външния вид на човека, както и по онези признаци, които свидетелстват за това, че в работата на организма има някакви нарушения: пъпки, себорея, груба кожа, лунички, петна, ранни бръчки върху лицето, ранно оплешивяване, папиломи, напукани пети, чупливи нокти, чести остри респираторни заболявания, ангина, хроничен тонзилит, синузит, полипи, хъркане, лош дъх и други.

Българското откритие за прочистване на организма

На българския пазар има изцяло билков продукт, който помага за пречистването на паразитите в организма. “ПАРАЗИТАКС” успешно “отмива” от тялото паразити и продуктите на тяхната жизнена дейност. Хранителната добавка предотвратява развитието на гъбички, патогенни бактерии, вируси и паразити. Благодарение на продукта вътрешните органи са защитени, както и чревната микрофлора.

Мощните билки в състава му създават условия в тялото, които предотвратяват повторна инфекция с паразити.

“ПАРАЗИТАКС” е хранителна добавка, съставена изцяло от натурални продукти. Той е чудесно средство, допринасящо за изчистване на тялото от глисти, паразити и бактерии. Основното действие може да се характеризира като цялостна детоксикация на организма. Напълно естественият му състав го прави безвреден, докато активно преодолява негативните ефекти от паразитите в човешкия организъм.

Дeйcтвиe на продукта:

  • Убивa бoлecтoтвopнитe виpycи, гъбичĸи и бaĸтepии;
  • Извeждaнe oт тялoтo нa чepвeитe и дpyгитe вpeдни мнoгoĸлeтъчни opгaнизми, a cъщo и пpoдyĸтитe нa тяxнaтa жизнeнa дeйнocт;
  • Πoтиcĸaнe пpoцecитe нa гниeнe и фepмeнтaция в чepвaтa, ycĸopявaнe нeyтpaлизиpaнeтo нa тoĸcинитe в чepния дpoб;
  • Cтимyлиpaнe ceĸpeциятa нa xpaнocмилaтeлнитe жлeзи, oтдeлянeтo нa жлъч и ypинa;
  • Bъзcтaнoвявaнe paбoтaтa нa cтoмaxa, жлъчния мexyp, чepния дpoб, зaceгнaтитe yчacтъци нa чpeвнaтa лигaвицa;
  • Πpeмaxвaнe aлepгичнитe пpoяви;
  • Πoвишaвaнe имунитета, вĸлючитeлнo aнтипapaзитния;
  • Πpoтивoвъзпaлитeлнo дeйcтвиe;

Една опаковка “ПАРАЗИТАКС” съдържа 60 капсули, достатъчни за едномесечен прием (по 2 капсули дневно). Препоръчителния период на терапия е 3 месеца.

Поръчайте сега на промоционална цена от 24 лв. за опаковка + 5 лв. за доставка. При заявка на 3 бр. куриерската услуга е безплатна. Поръчайте директно на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Реклама
Реклама
Реклама