Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/16750136 www.bgdnes.bg

Киселинността в организма може да възбуди раковите клетки advertorial icon

Промените в pH баланса на тъканите могат да повлияят на развитието на рак. Раковите клетки могат да променят средата си, за да създадат по-киселинни условия, което насърчава тяхното оцеляване и растеж. Това е известно като „киселинна хипоксия“ и може да повлияе на инвазивността и метастазите на рака.

Диетата може да повлияе на pH нивата в тялото. Например диета, богата на плодове и зеленчуци, може да насърчи по-алкално pH, докато диета, богата на месо и храни с високо съдържание на захар, може да доведе до по-киселинно pH. Като цяло стандартният начин на хранене днес се състои от кисели или киселинни елементи (протеини, зърнени храни, захари). Алкалните храни като пресни зеленчуци и плодове се ядат в далеч по-малки количества от по-голяма част от хората. Нещо повече - тютюн, кафе и алкохол също са изключително киселинни и консумацията им допълнително повишава киселиността в организма. Доказано е, че когато тялото е високо киселинно то създава нежелана среда, в която болестите, бактериите и гъбичките се развиват много по-бързо. Това води и до понижаване на имунитета и спомага за развитието на автоимунни заболявания. Предпоставка е и за образуване на камъни в бъбреците, подагра и артрозни заболявания.

pH МОДУЛАТОР е хранителна добавка, която спомага за регулиране на алкално-киселинния баланс в организма. Продуктът поддържа нормална концентрация на пикочната киселина и естествено неутрализира излишната киселинност в тялото. Хранителната добавка съдържа натурални алкалообразуващи минерали, микроелементи и субстанции, подпомагащи естественото неутрализиране на излишната телесна киселинност.

Натуралната формула е богата на незаменими микроелементи с напълно естествен произход, които позволяват и съдействат за директното усвояване от организма. Продуктът съдейства за запълването на понижените минерални нива, които са характерни за организмите с висока киселинност и действа за тяхното алкализиране и за естественото протичане на физиологичните процеси в тялото. Продуктът е без лекарско предписание и може да се приема продължително време, както и да се комбинира с други средства и медикаменти. Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца.

Поръчайте сега директно от производител на промоционална цена от 21 лв. за опаковка или 63 лв. за 3 бр. (пълен курс на терапия). Заявете онлайн на www.biotica.bg или директно на тел.: 0877721040. Продуктът може да закупите и от магазин Biotica 1961 на адрес: София, бул. “Христо Ботев” 60.

Реклама
Реклама
Реклама