Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/16792714 www.bgdnes.bg

83% от токсините се трупат в лимфата advertorial icon

Лимфната ни система е една от най-омаловажаваните, въпреки огромната й важност по отношение на здравето. Предвид, че 83% от токсините в тялото ни се трупат именно в лимфната система, само по себе си подсказва колко е важна детоксикацията й. Извеждането на всички отрови от нашето тяло, особено гъбички, паразити, бактерии, вируси се осъществява чрез лимфната система. Правилно функциониращата лимфна система осигурява и правилната работа на имунната система.

Лимфните съдове преминават през цялото тяло и действат като сложна мрежа, която включва в себе си и лимфните възли, тимуса, далака, аденоидите и сливиците. Ако тази система е задръстена, следва застой и задържане на болестотворни организми в тялото ни и възникване на болести.

Първите симптоми за нарушена функция на лимфата са чувство на скованост сутрин преди ставане, постоянна умора, суха кожа, задържане на течности, подути лимфни възли, наддаване на тегло, целулит, възпаления в дихателната система, студени крайници и др.

Лекарите препоръчват, както за превенция, така и при диагностицирани различни болести, да се провежда задължително пречистване на лимфата. Здравословния хранителен режим и повишената физическа активност подпомагат движението и очистването на лимфната система. Но това не е достатъчно. Научно е доказано, че има растения, които действат изключително пречистващо на лимфата.

Хранителната добавка ЛИМФАФИКС е разработена на база научни изследвания за пречистване на лимфната и кръвоносната система. Продуктът съдържа бионалични екстракти, подпомагащи по естествен начин пречистването от токсините и свободните радикали и съдействащи за редуциране на лепкавостта на лимфата. ЛИМФАФИКС стимулира отделянето на отпадъците от кръвта и потока на лимфата и оказва влияние на цялостното снабдяване на органите с кръв и хранителни вещества.

ЛИМФАФИКС работи за поддържане в норма на нивото на добрия холестерол в кръвта и има силно потогонно действие. Нормализира липидния профил и подкрепя имунната система.

Поръчайте директно от производител на промоционална цена от 23 лв. за опаковка, вместо за 42 лв или пълен курс на терапия (3 опаковки) за 69 лв.

Заявете на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg или в магазин Biotica 1961 на адрес София, бул. “Христо Ботев” 60. 

Реклама
Реклама
Реклама