Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/16842184 www.bgdnes.bg

Как да се спасим от подаграта само за месец advertorial icon

Подаграта е все по-често срещано заболяване в днешни дни. Повечето знаят, че в миналото от болестта са страдали царете и затова се нарича „Царска болест“. Изследванията през годините установяват, че причина за появата й са охолния живот, посветен на хапване и пийване. Най-често засегнати са мъжете на средна възраст. Наблюдава се и при жените, особено след менопаузата.

Научното обяснение за заболяването

Подаграта възниква в резултат на отлагане на кристали от пикочна киселина в ставите и меките тъкани, което води до ставни и околоставни кризи. Метаболитното нарушение се дължи на повишената пикочна киселина в кръвта. Характеризира се с повтарящи се пристъпи на остър възпалителен артрит – зачервена, болезнена, пламтяща възпалена става. Най-често засегната е ставата в основата на големия пръст на крака. Тя обаче може да се прояви и под формата на тофуси, камъни в бъбреците или уратна нефропатия.

Българско откритие помага при кризи

ПОДАГРО СТОП е натурален продукт, произведен в България, който подкрепя поддържането на здравословно ниво на пикочната киселина в организма. Билките в състава подпомагат организма в процесите на естественото разтваряне на кристалите на пикочната киселина в ставите и другите тъкани. Препоръчителният период на прием е минимум 3 месеца, като облекчението от продукта започва още след първия месец. ПОДАГРО СТОП съдържа екстракти от плод на череша, семе на целина и полски хвощ. За разлика от лекарствените медикаменти, които се изписват при подагра, този продукт не натоварва черния дроб и организма благодарение на изцяло натуралния си състав.

Череша - Научни изследвания недвусмислено доказват, че приемът на екстракт от този плод регулира естествено и ефективно нивата на пикочна киселина, чийто дисбаланс е основна причина за поява на подагрични кризи.

Целина - Тя е мощен диуретик, който успява бързо и ефикасно да изхвърли от тялото ни натрупаният излишък от пикочна киселина.

Полски хвощ - Известен от векове по нашите ширини като мощен аналгетик, който облекчава всякаква мускулна или ставна болка. Унищожава бактериите и спира инфекциите.

Поръчайте сега 3 опаковки ПОДАГРО СТОП на промоционална цена от 48 лв., вместо за 117 лв. (По 16 лв. за опаковка). Заявете на тел.:  0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg

Продуктът може да бъде закупен от магазин Biotica 1961 на адрес: София, бул. “Христо Ботев” №60 

Реклама
Реклама
Реклама