Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/17393949 www.bgdnes.bg

Подаграта може да причини остеоартроза и бъбречна недостатъчност advertorial icon

Подаграта е заболяване, причинено от отлагане на кристали от пикочна киселина в ставите и околоставните меки тъкани. Разпознаваме я най-често по острата болка по време на подагрозна криза, която се появява най-често през нощта, зачервяванията и отоците. В някои случаи пациентите, страдащи от заболяването, стигат до състояния, в които не могат да обуят обувките си.

Най-често засегнати са големите стави на крайниците, като например ставите на краката, пръстите и голямото ставно коляно. Когато тези кристали се натрупат в ставите, те предизвикват интензивен болезнен напад, наречен подагрозен артрит.

Без лечение, подаграта може да доведе до сериозни здравословни проблеми, напомнят лекарите. Честите кризи могат да доведат до остеоартроза, поява на камъни в бъбреците и дори бъбречна недостатъчност.

На пазара се предлагат редица лекарства при подагрични кризи и високи нива на пикочната киселина. Някои от тях обаче предизвикат раздразнения на стомаха или пък натоварват черния дроб вследствие продължителна употреба.
Българската компания, специализирана в алтернативната медицина открива формула, комбинираща 3 билкови екстракта, които действат благоприятно при подагра. Продуктът ПОДАГРО СТОП е изцяло натурален и може да се комбинира с други лекарства. Препоръчителният курс на терапия от 3 месеца помага за разграждане на кристалите, нормализиране нивата на пикочна киселина и редуциране на възпаленията.

Поръчайте ПОДАГРО СТОП на промоционална цена от 16 лв. за опаковка или за 48 лв. (3 опаковки за пълен курс на терапия). Заявете онлайн на www.biotica.bg или на тел.: 0877 72 10 40. Продуктът може да бъде закупен и от фирмения магазин на Biotica 1961 на адрес София, бул. “Христо Ботев” 60.

Научете повече за продукта тук:

https://biotica.bg/podagro-stop-pri-podagrichni-krizi-i-hronichna-podagra

Реклама
Реклама
Реклама