Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/17606755 www.bgdnes.bg

Трупаме мазнини в корема от инсулинова резистентност advertorial icon

Изпробвали сте всяка нова диета и се изпили всички продукти за отслабване, но без резултат? Проблемът не е нито в диетата, нито в добавките. В това положение се намират десетки хиляди хора, които се опитват да влязат във форма, но безуспешно. Свирепото чувство за глад, което ви подтиква да хапнете нещо сладко, “за да не ви прилошее”, вероятно сигнализира за инсулинова резистентност.

При това състояние клетките стават по-малко чувствителни на инсулин - ключовият хормон за регулиране на нивата на кръвна захар.

Какви са симптомите на инсулиновата резистентност?

Първото и основно е повишени нива на кръвната захар. Инсулиновата резистентност често води до хипергликемия - чрез честа жажда, умора, загуба на тегло и често уриниране. Друг симптом са натрупаните мазнини в коремната област заради  нарушаването на метаболизма на мазнините и въглехидратите.

Отключва диабет и хормонални проблеми

Инсулиновата резистентност е основният фактор за развитието на коварния диабет тип 2. Хроничното заболяване е свързано с увеличен риск от сърдечно-съдови заболявания, бъбречни проблеми и увреждане на нервите. Повишава се и риска от развитие на артериална хипертония, атеросклероза, инфаркт и инсулт. Нарушенията в метаболизма на инсулин могат да доведат до хормонален дисбаланс, увреждане здравето на щитовидната жлеза и други.

ИнсуРезист е иновативен билков препарат, който балансира кръвната захар, активира метаболизма и контролира апетита и теглото. Влияе благоприятно върху организма при инсулинова резистентност. Продуктът е одобрен от контролните органи и може да се приема свободно, без лекарско предписание. ИнсуРезист съдържа Алфа-Липоева киселина, Екстракти от Банаба, Гимнема и кора от Цейлонска канела.

Поръчайте директно от производител на тел.: 0877 72 10 40 или онлайн на www.biotica.bg. Търсете и във фирмения магазин на Biotica 1961 на адрес: София, бул. “Христо Ботев”№60.

Цена за 1 опаковка (едномесечен прием) - 28.30 лв. или 3 опаковки (пълен курс на терапия) за 84.90 лв. + Безплатна доставка до офис на Еконт, Спиди или личен адрес.

Реклама
Реклама
Реклама