Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/5180650 www.bgdnes.bg

Тибетски капки на живота цялостно пречистват организма

Цялостно пречистват организма Древните рецепти от лечителите на китайските императори дават резултати „3 в1”: 1.Помагат за отстраняване на конкретен здравословен проблем + 2.Цялостно пречистват организма + 3.Мощно подсилват имунната система и ни пазят от грип и други вирусни инфекции през зимата

„Като лекар с ръка на сърцето признавам, че не знам официалната медицина и фармацевтика да са създали продукти с толкова широкоспектърно и бързо регенериращо въздействие върху човешкия организъм, колкото имат Тибетските капки на живота. Това е мнението на д-р И. Симеонова, специалист по източни лечебни практики. Тибетските рецепти нямат противопоказания или несъвместимост, т.е. могат да се взимат в комбинация с всякакви други медикаменти или природни продукти. Наред с оздравителните резултати, капките чистят цялостно организма и силно вдигат имунитета, твърди д-р Симеонова. Затова практиката сочи, че рисковите сезони, особено зимата, са най-подходящи за провеждане на курс с Тибетски капки на живота. Те ни гарантират сигурна защита от грип и други вируси през студените месеци.”

Реклама

Подобряването в здравето на пациентите продължава и след приемането на Тибетските капки на живота! Уникалното при тях е, че спомагат за отстраняването на няколко здравословни проблема наведнъж и подсилват организма. Резултатите от курса с капките се различава от лечението с методите на традиционната медицина и по това, че вместо да ни натоварват допълнително с токсини и други опасни и ненужни химически съединения, те още в началото на курса пречистват цялостно организма ни от всякакви вредни вещества.

Използването на Тибетските капки на живота според съвременните научни изисквания на медицината се свързва предимно с името на авторитетния руски учен д-р Иван Колчак. Той е специалист по източна медицина и прилага лечението с Тибетските капки повече от две десетилетия. Д-р Колчак стриктно систематизира резултатите от лечението на пациенти в Русия и у нас и разполага със солиден архив на излекувани от редки и тежки болести. Неговият опит с древните рецепти у нас се прилага от екипа на д-р Ирина Симеонова,която от доста години се занимава задълбочено с източни лечебни практики. Тя е сътрудник в екипа на д-р И. Колчак и под негово ръководство работи и систематизира резултатите от Тибетските капки у нас. Д-р Симеонова разказва любопитната история на капките и разяснява приложението и комплексното им въздействие върху организма.

„Оригиналните Тибетски капки са стигнали до нас от древната книга с рецепти - „Императорската лечебница”. Тя е открита при археологически разкопки в Китай през 70-те години на 20 век и археолозите я датират от 3000г. пр.Хр., разказва д-р Симеонова. „ Няколко години по-късно е намерен и още един екземпляр на древната източна фармакопея, по която през вековете са били лекувани китайските императори и най-високопоставените държавници.Уникалният лечебен сборник съдържа над 2 500 рецепти, които днес помагат за „стопяване”на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, лечение на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести. Според концепцията на Тибетската медицина за индивидуален подход при лечението на болния, рецептите се приготвят за всеки човек според конкретните заболявания и жизнения му цикъл, уточнява д-р Симеонова.
За да имат максимален лечебен резултат при приготвянето на хилядолетните рецепти стриктно трябва да се спазват всички изисквания от книгата на императорските лечители, допълва тя. Необходимо е за всеки продукт се съблюдават специфични изисквания – например корените от жен-шен трябва да бъдат минимум на 7 години, плодовете от лиций – да са с размери над 0,7см. и т.н. Приготвянето на капките според истинската Тибетска медицина става за срок от 10 до 14 дни. Всеки комплект Тибетски капки на живота би трябвало да съдържа приблизително 300мл билкова тинктура, които се приемат за около три месеца, обяснява д-р Симеонова.

Стойността на тримесечния курс с Тибетските капки а живота е САМО 66лв!
Доставката е за наша сметка!

Богата информация, новости, отстъпки, бонуси и подаръци за членовете на бързо растящия Клуб”Тибетска медицина”!

За повече информация и поръчки на Тибетски капки на живота: 02/ 954 5620, 02/ 870 0296, 02/ 825 9870, 0885 111700, 0885 977529, 0884 375751, 0884 375752,0879 323644.

Реклама
Реклама
Реклама