Реклама
https://www.bgdnes.bg/zdrave/article/8923779 www.bgdnes.bg

Не стой на тръни, кажи "сбогом" на хемороидите advertorial icon

Чувстваш се все едно си седнал на тръни? Прегледай се за хемороиди!

В ОН КЛИНИК България се прилага бърз и ефективен метод, с който забравяте за хемороидите и аналните фисури за няколко минути, без скалпел и без болка. Методиката е утвърдена в международната медицинска практика като миниинвазивна неоперативна манипулация, максимално защиваща здравето на пациента. С фин латексен пръстен се спира кръвоснабдяването към хемороидалния възел и до седмица той "мумифицира" и отпада спонтанно по време на дефекация, обясняват специалистите от "ОН КЛИНИК".

Лекарите припомнят, че големият "виновник" за появата на досадните хемороиди е заседналият начин на живот, стресът в ежедневието, храненето и режимът на спорт и почивка. Обикновено сред потърпевшите са офис служители, таксиметрови шофьори, бременни и раждали жени. Алкохолът и силните подправки също крият опасност. Те предизвикват запек, а не след дълго се появяват и хемороидите. Важно предупреждение е да избягвате слабителни. Разстройството може да отключи друг проблем - анална фисура, алармират проктолозите.

Оплаквания като болка, кръв върху тоалетната хартия или сърбеж често се въприемат като банални и незаслужаващи внимание. Напротив – именно в този момент е важно да се консултирате с проктолог, за да се изясни състоянието ви. Ако те са предизвикани от хемороиди, които не се подложат на лечение, страданията се засилват съществено – увеличават се хемороидалните възли, започват да излизат извън аналния канал, болките стават интензивни, а кръвотеченията – по-обилни.

Промоцията за Лято 2020: Започни лечение в ОН КЛИНИК и вземи подарък – БЕЗПЛАТЕН ПРЕГЛЕД.

Запишете се за преглед на:

• 0700 1 19 19

• 0885 488 088

• 24-часов достъп през www.onclinic-bg.com

Реклама
Реклама
Реклама