Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/4182404 www.bgdnes.bg

Коланът MAGICBELT премахва болките в кръста и гръбначния стълб веднага!

Оригиналният магнитен колан MAGICBELT бързо се справя с дискомфорта в областта на кръста и гръбнака. Мощни магнити и турмалин атакуват болката веднага!

MAGICBELT гарантирано премахва мъчителната скованост, стягането, възпаленията и непоносимите болки в кръста и гръбначния стълб.

Реклама

MAGICBELT е магнитен колан за подкрепа и намаляване на дискомфорта в областта на кръста и гръбнака. Той прилепва плътно и въздейства директно върху засегнатите зони. Съдейства за подобряване на мускулния тонус и бързо преодоляване на оплакванията и преумората. Размерът е универсален, като позволява регулиране според специфичната обиколка на талията.

Благодарение на магнитите и турмалина, MAGICBELT оказва благотворно влияние при следните здравословни проблеми:

- дископатия;
- дискова херния;
- шипове на лумбалните прешлени;
- лумбаго;
- ишиас;
- артроза;
- възпаления и постоянна преумора;
- всякакви неврологични проблеми и др.

Отзиви от доволни клиенти:

Коланът magicbelt ме спаси!
Красимира Ангелова, Пловдив

Коланът MAGICBELT ме спаси! Бях се превила от непоносима болка. Нощем, като си легнех, не можех да си изправя гърба. Много мъка изтърпях. Добре, че си го купих, да ми спрат болките и да се почувствам отново пълноценен човек!

Чудото се случи, вече не ме боли!
Ани Тихомирова, Враца

Като сложих колана MAGICBELT, веднага усетих затопляне в кръста и болката започна да се успокоява. Действието му беше много бързо. Сега се чувствам прекрасно, тъй като кръстът не ме боли, а преди се бях привела чак до земята - не можех да се изправя от болка. Много съм доволна!

Реклама

Болките от дисковата херния изчезнаха
Боян Петров, Стара Загора

От дълги години страдам от дискова херния и вече си мислех, че никога няма да намеря решение за болката. Спаси ме коланът MAGICBELT. На 9-ия ден, след като го сложих, усетих как болката започва да слиза бавно от кръста надолу по краката ми и сякаш изчезна от тялото ми. Сега не мога да ви опиша колко добре се чувствам. С магнитния колан MAGICBELT се преродих. Доволен съм!

Поръчайте колана MAGICBELT на промоционална цена от 29.90 лева + доставка! При поръчка на 2 броя доставката е БЕЗПЛАТНА!

Побързайте, защото количествата са ограничени!

Вносител: Global Health Ltd.
Телефони за поръчка: 02 / 822 03 12; 0876 766 800
www.lekuva.net

Реклама
Реклама
Реклама