Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4885098 www.bgdnes.bg

Анн-Джи се срамува от Фики

Певицата и спортистка Анн-Джи се срамува от миналото си с фолкпевеца Фики, научи "България Днес".
Ани избягва да говори за преживяното с него и въпреки че твърди, че го уважава и са си близки приятели, нейни познати са категорични, че спортистката изпитва срам, че е имала общо с чалгаря.
Само преди дни в свое интервю Фики разкри, че е имал интимна връзка с колежката си, но поради натоварените им графици двамата са се отдалечили и така и не са успели да запазят отношението си за по-дълго.
Докато Фики говори спокойно и с подробности за креватните си преживявания с изпълнителката, Анн-Джи винаги е твърдяла, че между нея и Стораро е имало само незначителен флирт и добро приятелство.
"Не искам да коментирам вече отношенията си с Фикрет, защото си имам сериозен приятел, който е много ревнив и няма да му е приятно да говоря за стари връзки" - сподели Анн-Джи пред "България Днес" и допълни, че мъжът до нея не е известен в публичното пространство и предпочита за момента да остане извън светлините на прожекторите.
"Уважавам много Фики, приятелчета сме си и нищо повече не мога да кажа, нито пък ще му държа сметка той къде и какво е говорил" - отсече Ани.
Фики не е единственият добре сложен младок, с когото Анн-Джи е имала вземане-даване. Тя имаше страстна връзка с фитнес инструктора Киро Скалата, за когото споделя, че и до днес са като брат и сестра.
Преди години Ани беше спрягана за любовница и на Слави Трифонов, с когото работеше в началото на кариерата си, но и за него твърди, че не й е нищо повече от приятел.
Въпреки че любовните му авантюри са многобройни, то Фики бил категоричен пред близките си, че Ани е означавала нещо повече за него, и ако клюките за Дългия за верни, то това значело, че с шоумена са баджанаци, което Стораро-младши приемал за истинско постижение.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама