Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4907172 www.bgdnes.bg

КРАСИВО ЛИ Е!? Бионсе разходжда целулита

Шоколодовата кралица на хип-хопа Бионсе разходи целулит и стрии по улиците на най-тузарския квартал на Ню Йорк - Ийст Хемптън.

Бившата вокалистка на "Дестинис Чайлд" шокира папараци и случайни минувачи с грозни крака, които по нищо не се различават от тези на 34-годишни запуснати домакини. Славната певица, която има претенции да е сексикона, прекара разпускащ следобед с щерка си Блу Айви в тузарската махала, където се намира едно от именията им с мъжа й Джей Зи. Кошмарното издание на Бионсе е допълнено от невзрачна копринена туника и евтини черни къси панталонки.
Това е втори път от началото на годината, когато мулатката скандализира феновете си с бледо издание. В средата на февруари тя качи в сайта си необработени с фотошоп снимки от нейна фотосесия, което потресе поклонниците й. На тях Бионсе е с мазна кожа, акне и бръчки. Стряскащите фотоси от лицето на певицата, която има 20 награди "Грами", стават повод за гневни коментари в социалните мрежи. Вълната от недоволство принуди Бионсе да махне ужасния си образ от нета.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама