Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4935930 www.bgdnes.bg

Бирмата не ще децата на Джизъса

Жесток скандал се е разразил между футболиста Благой Георгиев и бившата му съпруга Христина Витанова.
Новият възлюбен на Христина - Георги Станоев-Бирмата, който нашумя около скандалната си връзка с фолкпевицата Преслава, не иска и да чуе да гледа децата на новата си изгора и категорично заявил, че ще прекара остатъка от лятото единствено в компанията на новата си половинка.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст и още много подробности може да видите само в печатното издание на вестник "България Днес".


Решението на Бирмата разгневило Джизъса, който въпреки безбройните си изневери държи новият на бившата му жена да се грижи безрезервно за децата му и да ги приема като свои.
Христина поверила Йоанна и Давид на баща им и отпрашила по почивки със Станоев, което пък дошло като идеалния повод за годеницата на Благо - Есмер, да опознае малчуганите и да спечели симпатиите им.
Докато рускинята се сприятелява с децата й, Витанова се е отдала на любовта си с Бирмата и двамата обикалят по екзотични дестинации.
Както първи "България Днес" писа, Жорко дълго време е ухажвал бившата гимнастичка, докато Витанова най-сетне не е решила да е с него.
Въпреки множеството спекулации Бирмата бил категоричен, че никога няма да се върне към миналото си с Преслава и продължава смело напред с новата си изгора.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама