Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/4961842 www.bgdnes.bg

Ани Салич с нов нос

Популярната водеща на новините по Нова телевизия Ани Салич се появява с чисто нов нос от известно време насам. По-наблюдателните зрители веднага уловиха рязката промяна във визията й. 46-годишната Салич е видимо подмладена на екрана, а носът й е досущ като на фолкпевица.

ВНИМАНИЕ, ЧИТАТЕЛИ! Целия текст, снимки, още факти и интересни детайли ще публикуваме УТРЕ в хартиеното издание на "България Днес"!


Според наши източници телевизионерката се е подложила на процедура по ринопластика при популярен роден специалист в пластичната хирургия. Този вид интервенция е възможно най-простият и се касае за корекция на хрущяла на носа. Органът за дишане може да бъде оформен по желание на клиента, а възстановяването след операцията отнема едва десетина дни.
Съпоставка с лика на Ани Салич отпреди няколко години показва страхотна промяна. Сега носът й е видимо по-тънък с чипо връхче и напълно симетричен от двете страни. По времето, когато водеше емисията новини в Би Ти Ви, лицевият й орган имаше съвсем друга форма. Запознати, посетили въпросната клиника, обясняват, че ринопластика от най-висок клас с всички допълнителни последващи процедури излизат на пациента около 5 хиляди лева.


"България Днес" не успя да открие самата Ани Салич за коментар, но потърси за повече информация по въпроса пиар отдела на Нова телевизия.
"Аз лично нямам информация за извършена подобна интервенция и не мога да потвърдя такова нещо", бяха думите на пресаташето на телевизията Елица Георгиева.
Иначе за никого не е тайна, че Ани прибира най-тлъстата заплата сред водещите в Нова. Тя се подписва всеки месец срещу рекордните 17 000 лева и именно затова не е особено долюбвана от колежките си по коридорите. Още преди време стана ясно, че съпругата на продуцента Бранко Салич прибегна до спешни козметични процедури, за да скрие бръчките и изпъне кожата на лицето си. Самата тя дълго време беше противничка на разкрасителните операции, но явно е отстъпила пред прогреса на този тип медицина.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама