Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5010058 www.bgdnes.bg

Син чука новата на баща му за отмъщение ,кралят на циганите бие шестата си жена в ефир .(Снимки)

Кралят на румънската циганска музика Николае Гица преби в ефир бременната си приятелка, която палувала със сина му.


47-годишната легенда на попфолка в северната ни съседка пред телевизионните камери се нахвърли с юмруци и ритници върху засуканата блондинка Юлия и я спука от бой на канапето. Неособено умелата намеса на охраната предотврати по-сериозни наранявания на младата дама, която е шестата жена, която ражда деца от Гица.
Инцидентът се разиграва в изключително популярно токшоу по една от румънските телевизии. Гости в студиото освен Гица и Юлия са една от бившите му съпруги Нарциса и синът от нея Нику. Приятната атмосфера на закачки и шеги между водещ и певец е прекъсната от репликата на наследника му: Спах с твоята приятелка Юлия. Невярващият на ушите си Николае пита Нику: "Искаш да кажеш, че си правил секс с тази жена?", като сочи към настоящата си изгора, изпънала се удобно на канапето. "Да, правих", е краткият отговор на пълнолетния Гица-джуниър.
Още на следващата секунда най-известният изпълнител и композитор на цигански песни в Букурещ хваща Юлия за косата и започва да я налага. Бившата танцьорка отнася няколко шамара и юмруци в главата и тялото, преди гардовете да я спасят от публичен линч. Обезумелият Николае трудно удържа гнева си. Кълне и псува благоверната си, която е изведена от студиото от солидна охрана. Нарича я "курва", "помияр" и "боклук". Гица продължава с канонадата си от ругатни, които насочва към Нику.
"Защо го направи", пита сина си певецът. "За да ти отмъстя за това, което направи с мама преди години, когато й кръшкаше наляво-надясно, без да ти пука как тя ще се чувства", отговаря невъзмутимо Гица-джуниър. "Ти се подигра с мама и аз ти го върнах тъпкано. На Юлия й хареса сексът с мен. Даже пожела да се видим още няколко пъти, което и направихме", допълва Нику, което е едно от десетте деца на Николае от пет различни съпруги. "Това е най-голямото наказание, което можах да ти причиня. Да бъдеш публично унизен", ликува младият мъж.


Съкрушеният певец милионер, който се смята за Кръстник на попфолка отвъд Дунава и се самообявява за Крал на циганския ритъм, напуска телевизионното студио полудял от яд. Още на другия ден оповестява публично, че се разделя с Юлия, която в началото на 2016 г. трябва да му роди 11-ото дете. Роден под името Николае Лингурару, певецът още от малък губи родителите си и живее в крайна бедност заедно с братята и сестрите си. С тримата от батковците си е принуден да работи от малък, за да издържа фамилията си. Интересът му към музиката е наследен от неговата майка, която била добра певица. Така още на 8 годинки Николае започва да свири на акордеон, а малко след това и да пее. Междувременно усвоява и цигулката и в продължение на няколко години е част от голям ромски оркестър. През 1992-ра Гуца издава и първия си албум. Репертоарът му и до днес е огромен и впечатляващ с разнообразието от стилове. Той е от първите, които още в средата на 90-те години започват да записват авторски песни с етно елементи. По неговите стъпки днес върви и дъщеря му Николета Гуца, която вече има няколко албума и се котира добре сред феновете на циганската музика - манеле.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама