Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/5035936 www.bgdnes.bg

Слави яхва 2 нови мотора

Телевизионният водещ Слави Трифонов се е сдобил с два нови мотора и така е увеличил личната си колекция, научи "България Днес".


Возилата са били подготвени да бъдат показани за пръв път на мегаконцерта на "Ку-ку бенд", който се проведе в края на септември т.г. на Националния стадион "Васил Левски". Това така и не се случи. Трифонов е преценил, че няма смисъл да изкарва моторите в проливния дъжд, който се изля тогава. Вестникът научи още, че превозните средства на две колела са останали зад сцената и през цялото време са били завити с покривала, за да не бъдат изложени на проливния валеж.

Реклама


Слави все пак излезе на сцената с мотор, като беше следван от конвой на рокерите от Hells Angels, с който пристига и балет "Магаданс". Подобна зрелищна поява той имаше и на концерта в зала "Арена Армеец", който беше по-рано през годината.
По неофициална информация единият мотор е от легендарната марка "Харлей Дейвидсън", докато другият се пази в тайна. Част от екипа по организирането на концерта е успял да надникне под покривалата и да зърне набързо новите придобивки на телевизионния водещ.


От много години Трифонов е заклет почитател на машините на две колела. Навремето Слави караше легендарен "Харлей Дейвидсън" и на резервоара се мъдреше надписът "Лоренцо Ламас". Именно от звездата на сериала "Ренегат" шоуменът купи "чудовището" модел 1999 CMC Renegat. По-късно обаче Слави продаде на търг возилото и дари получените 20 000 долара за каузата на "Българската Коледа". 1560-кубиково возило беше на най-големия увеселителен парк на Балканите по онова време - "Софияленд", който вече не съществува. В рамките на кампанията бяха събрани над 1 млн. лв., които бяха дарени на различни лечебни заведения в страната.


Друга негова покупка бе BOSS HOSS BHC-3 502. Машината е наистина внушителна със своите 502 конски сили и 8226 кубика. Любопитно беше, че преди години при представянето на возилото на Пловдивския панаир то имаше персонална охрана. Интересен факт е, че моторът тежи колкото лек автомобил "Форд" от модела ДКаУ. Според ценители моторът струва към 95 000 евро.


Появата на Трифонов на мотор с кожено яке и тъмни очила се превърна в негова запазена марка, но това се отнася само до шоупрограми, концерти или клипове. В реалния живот той предпочита да се придвижва с мощен джип, заобиколен от сериозен брой охранители с ледени физиономии. Личните му мотори имали повече колекционерска стойност, отколкото реално да ги използва във всекидневието си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама