Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5291362 www.bgdnes.bg

Швайни и Ана се женят през март

Крият датата на сватбата, вероятно ще е в Испания

Две големи спортни звезди ще минат под венчилото през следващия месец. Това са бившата номер 1 в тениса Ана Иванович и футболистът на германския национален отбор и "Манчестър Юнайтед" Бастиан Швайнщайгер. Новината разтръби най-четеното немско издание "Билд".
Красивата сръбкиня и халфът мачкат чаршафите заедно вече от година и половина. Оказва се, че Швайни тайно е предложил брак на партньорката си, а тя е отговорила положително. Ана и германският национал категорично не искат да се шуми около връзката им и затова пазят в строга тайна както датата на самото събитие, така и мястото, където ще се проведе тържеството.


Източници разкриват, че най-вероятно сватбената церемония ще се състои в Испания. Двойката вече е започнала усилена работа по организацията. Има слухове и за това, че Иванович предложила възможността бракът да бъде официализиран в Сърбия.
Покана вече е изпратена към първата ракета на Великобритания Анди Мъри. Футболисти от бившия клуб на Бастиан - "Байерн" (Мюнхен), също са потвърдили присъствието си. Вероятно от ръководството на "Манчестър Юнайтед" ще дадат сватбена отпуска на германеца за няколко дни, въпреки че сезонът ще бъде в разгара си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама