Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/5654203 www.bgdnes.bg

Сръбска красавица пъчи зърна в Разград

Съпругата на втория вратар на "Лудогорец" Милан Борян - Снежана, няма как да остане незабелязана където и да се появи, но този път буквално изби рибата. Бившата шефка на Валери Божинов в "Партизан" събра погледите на мъжете по време на мача на "орлите" с черногорския "Младост" от втория предварителен кръг на Шампионската лига.

Сексапилната сръбкиня реши да изгледа двубоя пременена в тясна черна рокля и... без сутиен. Така зърната на гърдите, които бяха понастръхнали, отчетливо се изпъчиха под ластичната материя на тоалета й. Това по никакъв начин не смути блондинката, която позира с гордост на феновете. Освен това тя си направи няколко селфита в ложите, отредени за половинките на футболистите.

Реклама

Освен с липсата на сутиен Снежана впечатли и с отличната форма, в която се намира. Бившата шефка на маркетинговия отдел на "Партизан" е бременна в шестия месец. Въпреки това тя има малко коремче, което едва загатва за положението й.

Два дни след победата над "Младост" Милан и половинката му намериха време и за плаж. Двамата отскочиха до Слънчев бряг. Там Снежана отново впечатли всички със сексапила си.

Красивата сръбкиня и вратарят на "Лудогорец" са семейство от началото на годината. Те вдигнаха пищна сватба в Белград. На събитието присъстваха близо 250 души. Сред тях бяха и изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев и спортният шеф Методи Томанов.

За да е до съпруга си, Снежана напусна работата си в "Партизан". Тя оглавяваше маркетинговия отдел на клуба няколко години. Там тя беше шефка на няколко български футболисти - Иван Иванов, Валери Божинов и Иван Бандаловски. Където и да се появеше, тя събираше погледите на всички футболни хора.

Блондинката е бивша волейболистка. Докато българският национал Иван Иванов играеше в „Партизан“, тя се изказа ласкаво за него с думите: "Иван е по-секси от Роналдо". След това тръгна мълвата, че бившият футболист на ЦСКА има вземане-даване с дългокраката сръбкиня. Те обаче така и не намериха потвърждение.

Снежана и Борян са заедно от около три години. Запознал ги е братът на красавицата - Ненад. Самият той е вратар и за кратко пази с екипа на "Етър".

Снимка: 04-05-борян
Текст: Снежана забрави сутиена у дома

Снимка: 04-05-борян1
Текст: Вратарят и половинката му очакват първата си рожба. Снежана е в шестия месец, но почти не й личи

Реклама
Реклама
Реклама